Închide meniul

„Pentru el ar fi un lucru extraordinar!” Florin Manea a vorbit despre viitorul lui Radu Drăguşin. Ce şanse are să rămână la Juventus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 18:36

„Pentru el ar fi un lucru extraordinar! Florin Manea a vorbit despre viitorul lui Radu Drăguşin. Ce şanse are să rămână la Juventus

Radu Drăguşin, dorit în Premier League, dar şi de Sassuolo

Profimedia

Florin Manea spune că şi-ar dori ca fundaşul de 19 ani să rămână în lotul celor de la Juventus, chiar dacă ar avea şanse mici să joace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Juventus are în lot 6 fundași centrali: Bonucci, Chiellini, De Ligt, Rugani, Demiral și Drăgușin. În acest condiţii, şansele ca românul să ajungă coleg cu Vlad Chiricheş sunt foarte mari.

Drăguşin a debutat sezonul trecut la Juventus, pentru care a jucat de 4 ori. Fundaşul român este dorit şi de Crystal Palace, unde ar putea fi antrenat de fostul campion mondial, Patrick Vieira.

Florin Manea a vorbit despre viitorul lui Radu Drăguşin

Am văzut niște declarații ale lui Allegri în care spune că vrea să conteze pe el. Într-o anumită măsură, îți dai seama, are 19 ani. N-o să-i dea acum pe Chiellini și Bonucci la o parte, dar eu aș fi bucuros dacă ar fi și al patrulea. Să fie Chiellini, Bonucci, De Ligt și el să fie al patrulea. Pentru el ar fi un lucru extraordinar. Tot foamea de bani ne face să nu lăsăm jucători la Olimpiadă. La Juventus e altceva. A fost o chestie specială, pentru că a fost schimbare de antrenori. Mi-au spus că l-ar fi lăsat„, a spus Florin Manea la Digisport.

Radu Drăguşin a luat Bacalaureatul cu o medie mare

Florin Manea a avut un mesaj şi pentru cei de la FRF care l-au lăsat pe fotbalistul să dea Bacalaureatul. Radu Drăguşin a luat BAC-ul cu media de 9,16.

Reclamă

Vreau să le mulțumesc celor de la FRF pe această cale pentru că au înțeles situația lui Radu Drăgușin cu Bacalaureatul. Nu merge la Jocurile Olimpice pentru că nu l-a lăsat Juventus. El este și într-un moment în care s-a schimbat antrenorul, vine un antrenor nou, antrenorul dorește să-l vadă, dacă se bazează sau nu pe el. Așa, dacă l-ar fi lăsat, venea în august, ăia deja începeau campionatul și sigur era dat în împrumut„, a mai spus Florin Manea pentru sursa mai sus citată.

Radu Drăguşin a luat examenul de Bacalaureat

Cea mai mare notă a obţinut-o la Logică şi argumentare: 9,7. La istorie a primit 9,15 şi la Limba şi literatura română a luat 8,65.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Manea a vorbit despre viitorul lui Radu Drăguşin
  • Anunţul făcut de impresarul jucătorului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și