Închide meniul

Pep Guardiola e omul recordurilor! Ce performanță fabuloasă a reuşit după Manchester City – West Ham 2-1

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2021, 16:36

Pep Guardiola e omul recordurilor! Ce performanță fabuloasă a reuşit după Manchester City – West Ham 2-1

profimediaimages

Finala Champions League este aproape

  • Pep Guardiola, record absolut în Premier League
  • Manchester City defilează în Anglia

Manchester City a câştigat la limită, după golurile marcate de fundaşii centrali Ruben Dias (30) şi John Stones (68). "Cetățenii" au ajuns astfel la 20 de victorii consecutive în toate toate competițiile. Formația de pe Etihad este lider detașat în Anglia, cu un avans de 13 puncte faţă de rivala Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În același timp, Pep Guardiola a ajuns la 200 de victorii pe banca lui Manchester City. El a avut nevoie doar de 273 de meciuri pentru a atinge această bornă. Nimeni nu a ajuns mai rapid la această bornă în istoria Premier League!

Pep Guardiola, 200 de victorii în 273 de meciuri la Manchester City

Pe locul doi se află Jose Mourinho, care a atins 200 de victorii la Chelsea în 309 meciuri. Podiumul este completat de legendarul Kenny Dlaglish, care a avut nevoie de 333 de partide la cârma lui Liverpool pentru victoria cu numărul 200.

Reclamă

Pep Guardiola, care a debutat ca antrenor în 2008, are 500 de victorii în întreaga carieră. Catalanul a avut nevoie de numai 681 de jocuri pentru a atige această bornă. 

Reclamă

Pep Guardiola, printre cei mai buni antrenori din istorie

Pep Guardiola a antrenat doar trei echipe de-a lungul carierei sale, Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City. 

El a câștigat trofeu după trofeu în fiecare competiţie în care s-a duelat. Are trei titluri în patru ani în La Liga, trei titluri în trei ani în Bundesliga și se conturează al treilea titlu din ultimii patru ani în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Guardiola a câștigat și UEFA Champions League de două ori, in 2009 și 2011. Atunci, se afla pe banca Barcelonei. Pep Guardiola mai are contract cu Manchester City până în 2023. El a ajuns pe Etihad Stadium în 2016. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu