Închide meniul

Percheziţii la locuinţa lui Nasser Al-Khelaifi! Şeful de la PSG e acuzat de sechestru şi tortură

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2023, 17:01

Reclamă
Percheziţii la locuinţa lui Nasser Al-Khelaifi! Şeful de la PSG e acuzat de sechestru şi tortură

Nasser Al Khelaifi a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Kylian Mbappe

Abaca Press / Liewig Christian/ABACA via Hepta

Au fost percheziţii la locuinţa lui Nasser Al-Khelaifi chiar în ziua în care a fost prezentat oficial Luis Enrique! Conform presei internaţionale, şeful de la PSG e acuzat de sechestru şi tortură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme uriaşe pentru Nasser Al-Khelaifi. Poliţiştii i-au percheziţionat casa într-un dosar în care preşedintele celor de la PSG este acuzat de tortură şi de sechestrare de persoane.

Percheziţii la locuinţa lui Nasser Al-Khelaifi

Conform celor de la sportmediaset.it, Khelaifi este acuzat că l-a răpit şi torturat pe omul de afaceri algerian Tayeb Benabderrahmane.

Nasser Al-Khelaifi, ultimatum pentru Kylian Mbappe: „Are două săptămâni!

Nasser Al-Khelaifi, ultimatum pentru Kylian Mbappe. Patronul celor de la PSG a vorbit pentru prima oară despre refuzul atacantului francez de a semna prelungirea contractului cu formaţia pariziană.

Kylian Mbappe, care mai are contract până în iunie 2024, a anunţat conducerea lui PSG că nu are de gând să prelungească acordul cu formaţia de pe Parc des Princes. n cazul în care Mbappe nu va semna prelungirea contractului, acesta va părăsi campioana din Ligue 1 din postura de jucător liber de contract, lucru pe care Nasser Al-Khelaifi nu îl poate accepta.

Reclamă

Preşedintele parizienilor a declarat că atacantul francez mai are două săptămâni la dispoziţie pentru a se hotârî în privinţa viitorului său. În cazul în care va refuza din nou prelungirea contractului, Al-Khelaifi a declarat că „uşa este deschisă” pentru atacantul de 24 de ani.

„Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

Reclamă 4 / 0/3

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit getfootballnewsfrance.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și