Închide meniul

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2024, 22:54

Reclamă
Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

Pierdere uriaşă pentru PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

PAOK a suferit o pierdere uriaşă, înaintea duelului cu Volos, din campionat. Răzvan Lucescu nu se va putea baza pe unul dintre jucătorii săi de bază, Andrija Zivkovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK se va deplasa pe terenul celor de la Volos, pentru confruntarea din etapa a cincea de campionat. Duelul se va desfăşura sâmbătă, de la ora 17:00, şi va fi live exclusiv în AntenaPLAY.

Pierdere uriaşă pentru Răzvan Lucescu la PAOK

Andrija Zivkovic nu a făcut deplasarea cu lotul celor de la PAOK, pentru confruntarea cu Volos, notează presa din Grecia. Mijlocaşul sârb nu face parte din echipa anunţată de Răzvan Lucescu, pentru meciul de sâmbătă.

Andrija Zivkovic s-a resimţit după derby-ul din etapa precedentă cu Panathinaikos. Mijlocaşul a fost menajat pentru duelul cu Volos, în vederea recuperării sale la timp pentru confruntarea cu Galatasaray, din grupa de Europa League.

Andrija Zivkovic este unul dintre titularii de bază de la PAOK. Mijlocaşul de 28 de ani nu a ratat niciun meci în acest sezon, reuşind să marcheze şi două goluri şi să ofere tot atâtea pase decisive.

Reclamă
Reclamă

Pe lângă mijlocaşul sârb, Răzvan Lucescu nu se va putea baza nici pe Brandon Thomas şi Antonis Tsiftsis. Thomas s-a accidentat în duelul cu Shamrock, din Europa League, şi de atunci este se recuperează.

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK

Grecii au descoperit o performanţă unică pe care şi-a trecut-o în cont Răzvan Lucescu alături de PAOK. Campioana Greciei este echipa care, în ultimii trei ani, le-a oferit cele mai multe minute fotbaliştilor de sub 21 de ani.

CIES Football Observatory anunţă că, în perioada 09.09.2021 – 09.09.2024, PAOK este echipa care a acordat în campionatul Greciei cel mai mare procent de minute jucătorilor U21 (7.3%). Asta chiar dacă Lucescu era considerat un antrenor care merge mai mult pe mâna fotbaliştilor cu experienţă.

Reclamă

La acest capitol, Olympiacos este pe locul secund, cu un procent de 6.3%. podiumul fiind completat de Volos (5.9%). AEK este ultima într-un asemenea top, cu un procent de 0.1%.

Atunci când vine vorba de numărul de jucători U21 folosiţi, Asteras e prima (12), fiind urmată de Olympiacos (10) şi de Volos (9). PAOK are doar 6 jucători care au primit minute, Konstantelias, Koutsias, Koulierakis, Tzimas, Selimai şi Soretire.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

Radu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League

21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și