Închide meniul

Planul „B” al lui Robert Lewandowski, dezvăluit! Destinația aleasă de starul polonez dacă pică transferul la Barcelona

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 iulie 2022, 14:35

Planul „B al lui Robert Lewandowski, dezvăluit! Destinația aleasă de starul polonez dacă pică transferul la Barcelona

Suma cerută de Bayern în schimbul lui Robert Lewandowski

Robert Lewandowski, într-un meci pentru Bayern Munchen/ Profimedia

Planul „B” al lui Robert Lewandowski a fost dezvăluit. Starul polonez vrea să plece cu orice preț de la Bayern Munchen, iar principala destinație este Barcelona. Totuși, negocierile dintre cele două echipe continuă să rămână „în aer”, motiv pentru care super-atacantul și-a luat măsuri de rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea și PSG sunt celelalte două echipe aflate pe urmele lui Lewandowski. Atacantul polonez și-ar fi stabilit deja prioritățile și ar fi interesat mai degrabă de un transfer la Chelsea, în cazul în care varianta Barcelona va pica.

Planul „B” al lui Robert Lewandowski, dezvăluit! Starul lui Bayern Munchen vrea să meargă la Chelsea

Lewandowski mai are un an de contract cu Bayern Munchen, dar vrea să înceapă o nouă aventură încă din această vară. Campioana Germaniei cere 40 de milioane de euro în schimbul atacantului cu 50 de goluri marcate în sezonul precedent.

Barcelona a fost prima care a intrat „pe fir” pentru transferul răsunător al lui „Lewa”. Catalanii au făcut o nouă ofertă pentru atacantul de 33 de ani și așteaptă cu sufletul la gură răspunsul lui Bayern:

„Am făcut o ofertă pe care Bayern o va evalua. Așteptăm răspunsul lor”, a anuțat Joan Laporta, președintele Barcei, citat de Daily Mail.

Reclamă

Potrivit jurnalistului Bild, Christian Falk, Chelsea și PSG așteaptă în umbră o eventuală prăbușire a negocierilor dintre Barcelona și Bayern. Formația londoneză ar avea însă prima șansă la semnătura lui Lewandowski. Echipa de pe Stamford Bridge, preluată recent de miliardarul Todd Boehly, se află în căutarea unui nou atacant, după despărțirea de Romelu Lukaku, revenit la Inter.

Lewandowski ar fi încântat să meargă la Chelsea și să experimenteze fotbalul din Premier League, care în ultimii ani a fost etichetat drept cel mai tare campionat din lume. De-a lungul carierei, atacantul de 33 de ani a jucat numai în Polonia și Germania.

Bayern Munchen, aroganță uriașă pentru Barcelona în cazul transferului lui Lewandowski

Bayern Munchen a avut o replică istorică pentru Barcelona, în legătură cu transferul lui Robert Lewandowski. Conform jurnalistului de la The Athletic, Raphael Honigstein, bavarezii i-au ironizat pe catalani.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona şi-ar fi dorit ca banii pe care îi vor cheltui pentru aducerea pe Camp Nou a lui Lewandowski să fie trimişi în conturile bavarezilor, în mai multe tranşe, în următorii doi ani. Campionii din Bundesliga au răspuns cu aroganţă.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și