Închide meniul

Robert Lewandowski şi Xavi, întâlnire de gradul zero într-un club din Ibiza! Superstarul polonez vrea cu orice preţ la Barcelona

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2022, 10:16

Robert Lewandowski şi Xavi, întâlnire de gradul zero într-un club din Ibiza! Superstarul polonez vrea cu orice preţ la Barcelona

Robert Lewandowski şi Xavi, întâlnire de gradul zero într-un club din Ibiza

Robert Lewandowski, într-o partidă pentru Bayern Munchen / Profimedia

Robert Lewandowski şi Xavi au avut o întâlnire de gradul zero chiar într-un club din Ibiza. Aflat de opt ani la Bayern Munchen, superstarul polonez își dorește cu disperare să plece din Bavaria în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski nu doar că își dorește cu orice preț să plece de la Bayern, dar are în cap o singură destinație, Barcelona. Polonezul vrea să fie starul echipei lui Xavi și să-i readucă pe catalani în elita fotbalului european.

Robert Lewandowski şi Xavi, întâlnire de gradul zero într-un club din Ibiza

Transferul lui Robert Lewandowski continuă să ţină capul de afiş în presa internaţională. Atacantul vrea să ajungă pe Camp Nou, iar, recent, a fost surprins alături de Xavi într-un club din Ibiza. Anunţul a fost făcut de germanii de la Bild, care au transmis că, printre subiectele de discuţie, s-a aflat şi transferul acestuia.

Oficialii lui Bayern cer 50 de milioane în schimbul lui Robert Lewandowski. Ultima ofertă făcută de „catalani” pentru vârful polonez a fost 40 de milioane de euro. La acestea s-ar mai adăuga alte 10, în funcţie de anumite bonusuri.

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, spunea Robert Lewandowski luna trecută, potrivit sport.onet.pl.

Reclamă

Motivul pentru care Robert Lewandowski vrea să meargă la Barcelona

Fostul impresar al lui Robert Lewandowski, Cezary Kucharski, a dezvăluit motivul pentru care starul polonez vrea cu disperare să plece de la Bayern Munchen și să semneze cu Robert Lewandowski are bagajele făcute și așteaptă transferul răsunător la Barcelona. Polonezul vrea să-i facă concurență lui Karim Benzema, “mașinăria de goluri” a lui Real Madrid.

Barcelona. Agentul spune că atacantul de 33 de ani își dorește să-l întreacă pe Karim Benzema, care în sezonul trecut a strălucit ca niciodată în tricoul lui Real Madrid.

Dezvăluirea impresionantă a fost făcută de Cezary Kucharsk, fostul agent al lui Lewandowski: “Vrea să arate că e mai bun decât Benzema. Acesta este un alt motiv pentru care vrea să plece la Barca. Lewandowski nu are visuri. Pentru el, fotbalul este un job, iar el este foarte profesionist. Real Madrid și Barcelona sunt la același nivel.”, a spus Cezary Kucharsk, citat de cotidianul Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Șefii lui Bayern cer 50 de milioane de euro în schimbul lui Lewandowski

Robert Lewandowski, aflat de opt ani la Bayern Munchen, își dorește cu disperare să plece din Bavaria în această vară. Tomasz Wlodarczyk, un jurnalist apropiat de anturajul lui Robert Lewandowski și de agentul jucătorului, Pin Zahavi, a clarificat situația polonezului.

Robert a fost în contact cu Barca deja de câteva luni. În martie, Zahavi și Joan Laporta au început să discute informal și au convenit asupra necesității ca el să meargă la Barcelona.

„Da, Robert a decis deja că nu va continua la Bayern. El a încercat în toamnă să înceapă discuțiile cu conducerea lui Bayern pentru prelungirea contractului, dar a avut multe îndoieli. Atunci a fost momentul când început să se gândească serios la plecare.

Apoi a văzut că clubul este interesat să aducă un atacant tânăr și s-a simțit nedreptățit. El credea că a dat foarte mult clubului în ultimii opt ani și nu merită asta. Îmi amintesc că am vorbit cu el la începutul lunii ianuarie și era deja cu gândul la plecare”, a spus Tomasz Wlodarczyk, conform sport.es.

Recomandări
  • Robert Lewandowski şi Xavi, întâlnire de gradul zero într-un club din Ibiza
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și