Închide meniul

Portugalia a bătut palma cu noul selecționer, după despărțirea de Fernando Santos! Premieră pentru lusitani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 ianuarie 2023, 17:04

Portugalia a bătut palma cu noul selecționer, după despărțirea de Fernando Santos! Premieră pentru lusitani

Portugalia a rămas fără selecționer, după Campionatul Mondial din Qatar

Portugalia a rămas fără selecționer, după Campionatul Mondial din Qatar / Profimedia

Portugalia a bătut palma cu noul selecționer, după despărțirea de Fernando Santos. Lusitanii au rămas fără tehnician după Campionatul Mondial din Qatar, unde s-au oprit în faza sferturilor de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, Federația Portugheză de Fotbal s-a înțeles cu noul selecționer.

Portugalia a bătut palma cu noul selecționer, după despărțirea de Fernando Santos

Potrivit theathletic.com, Roberto Martinez a ajuns la o înțelegere verbală cu conducătorii forului din Portugalia, pentru a prelua naționala lui Cristiano Ronaldo.

Ultimele detalii vor fi pus la punct în cel mai scurt timp, urmând ca anunțul oficial să fie făcut săptămâna viitoare.

La rândul său, Roberto Martinez rămăsese fără angajament după Cupa Mondială din 2022. Tehnicianul spaniol, în vârstă de 49 de ani, s-a despărțit de naționala Belgiei după eliminarea-șoc din Qatar. „Diavolii” au fost eliminați prematur de la turneul final, încă din faza grupelor.

Reclamă

Instalarea lui Roberto Martinez la cârma selecționatei Portugaliei va reprezenta o premieră pentru lusitani. Până acum, Portugalia a avut numai antrenori lusitani sau brazilieni.

Roberto Martinez a ocupat postul de selecționer al Belgiei în perioada 2016-2022. De-a lungul carierei, spaniolul a mai bifat experiențe la nivel de echipe de club, la Swansea, Wigan și Everton.

Cum a fost suprins Cristiano Ronaldo, în timpului partidei lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost surprins, în timpul meciului lui Al-Nassr, într-o ipostază care a devenit imediat virală. Videoclipul postat de saudiți a fost privit de milioane de oameni, în scurt timp.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo nu a putut evolua în primul meci, după transferul la Al-Nassr. Starul lusitan își ispășește suspendarea de două etape, primită pe vremea când evolua pentru Manchester United.

Cristiano Ronaldo a fost surprins antrenându-se, chiar în timp ce noua sa echipă își disputa meciul cu Al-Taee. Deși în prima repriză starul lusitan și-a aplaudat colegii, la primul gol, din tribunele arenei, la al doilea a făcut același lucru, însă de pe bicicletă.

Atacantul portughez a urmărit repriza secundă a partidei dintre Al-Nassr și Al-Taee în timp ce făcea puțină mișcare, semn că vrea să revină cât mai în forță pe teren. În momentul în care Talisca a marcat și golul secund, în repriza a doua, starul lusitan a început să aplaude, însă fără să se oprească din pedalat.

Videoclipul a fost postat de cei de la Al-Nassr, pe rețelele sociale, acolo unde a devenit viral imediat. 6,5 milioane de oameni l-au văzut pe CR7, în timp ce peste 100.000 au apreciat postarea saudiților.

Chiar și fără Cristiano Ronaldo în teren, Al-Nassr nu a avut emoții în partida cu Al-Taee. Saudiții s-au impus cu 2-0, grației dublei reușite de Talisca. Trupa lui CR7 rămâne lider în prima ligă din Arabia Saudită, cu 29 de puncte, acumulate după 12 runde.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și