Închide meniul

Portugalia – Luxemburg 9-0! Masacru, fără Cristiano Ronaldo! Rezultatele serii din preliminariile EURO

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 23:45

Reclamă
Portugalia – Luxemburg 9-0! Masacru, fără Cristiano Ronaldo! Rezultatele serii din preliminariile EURO

Portugalia - Luxemburg 9-0

Jucătorii Portugaliei, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Portugalia a învins-o cu scorul categoric de 9-0 pe Luxemburg. Lusitanii au obţinut o victorie fără drept de apel, fără Cristiano Ronaldo în lot. Croaţia s-a impus şi ea în duelul cu Armenia, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia este lider detaşat în Grupa J. Lusitanii au cinci puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Slovacia.

Portugalia – Luxemburg 9-0! Victorie categorică pentru lusitani, fără Cristiano Ronaldo

Portugalia a deschis scorul încă din minutul 12 al duelului cu Luxemburg prin Inacio. Goncalo Ramos a majorat diferenţa în minutul 18. Tot atacantul lui PSG a dus scorul la 3-0, în minutul 34, iar Inacio a reuşit „dubla” în prelungirile primei reprize.

Ulterior, în repriza secundă, Diogo Jota a ieşit la „rampă” şi a reuşit să înscrie în minutul 57, din pasa lui Bruno Fernandes. Horta şi-a trecut şi el numele pe tabelă în minutul 67, iar zece minute mai târziu, Diogo Jota a reuşit „dubla”.

Scorul de 8-0 a fost stabilit de Bruno Fernandes, în minutul 84, în timp ce pentru 9-0 a marcat Joao Felix.

Reclamă

Cristiano Ronaldo nu a putut evolua în duelul cu Luxemburg, din cauza unei suspendări, pe motiv de cumul de cartonaşe galbene.

În celelalte meciuri ale serii din preliminariile EURO 2024, Croaţa a învins-o la limită pe Armenia, scor 1-0, graţie unui gol marcat de Kramaric.

Ţara Galilor s-a impus şi ea tot cu scorul de 1-0, în deplasarea din Letonia. Golul galezilor a fost marcat de Aaron Ramsey.

Reclamă 4 / 0/3

Slovacia a obţinut o victorie categorică cu Liechtenstein, scor 3-0. Slovacii au marcat cele trei goluri în minutele 1, 3, şi respectiv 6.

Mesajul lui Edi Iordănescu, înainte de România – Kosovo, din preliminariile EURO 2024

Selecţionerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă înaintea partidei cu Kosovo, care va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Edi Iordănescu vrea prima victorie după 3 remize consecutive în preliminariile din EURO 2024.

„E clar că ne doream mai mult cu Israel, ne-am pregătit pentru mai mult. Am avut încredere pentru că procesul pregătire a funcţionat bine. Din păcate, la joc am rămas datori faţă de noi, în primul rând, şi faţă de suporteri, cărora le mulţumim încă o dată că au fost la stadion. Urmează o nouă provocare. Mă aştept ca meciul cu Kosovo să fie cel puţin la fel de greu ca meciul cu Israel şi am date concrete când spun asta. Hai să ne gândim la elementele pozitive. Jocul nu ne mulţumeşte nici pe mine, nici pe băieţi. Suntem la jumătatea campaniei şi suntem neînvinşi, suntem pe loc calificabil şi ne dorim să rămânem acolo. Doar noi şi Elveţia suntem neînvinşi. Vedeţi că sunt jocuri echilibrate.

Lumea vrea mult, aşteaptă mult. Lumea s-a săturat de eşecuri, de campanii ratate. Eu îi înţeleg şi nu am cum să condamn aşteptările. E important să creadă până în final în noi. Dacă trebuie să ne chinuim mai mult, suntem pregătiţi şi pentru asta să mergem la Europene. Cade pe umeriii acestei generaţii să aducă din nou performanţă pentr România, aşa cum cade pe umerii acestor băieţi să redreseze situaţia neplăcută a fotbalului românesc. Aşteptaţi-vă la schimbări în echipă. Asta îmi doresc să jucăm mai ofensiv. Prin orice mijloace ne dorim să ajungem la EURO”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și