Închide meniul

Premier League revine! Când se vor disputa primele meciuri din Anglia

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 15:18

Reclamă
Premier League revine! Când se vor disputa primele meciuri din Anglia

Zuma Press / Rafael Henrique via hepta

Premier League revine! Care vor fi primele meciuri care se vor disputa în Anglia

Manchester City-Arsenal și Aston Villa-Sheffield United sunt primele partide programate. Acestea vor avea loc miercuri, 17 iunie. Prima rundă completă din Premier League se va desfășura în weekendul 19-21 iunie. Până la finalul stagiunii mai sunt de disputat nu mai puțin de 92 de partide, iar reprezentanții campionatului vor ca ultima rundă să aibă loc la mijlocul lunii august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii din Premier League se pot antrena în grupuri

Cluburile din prima ligă au votat în unanimitate reînceperea antrenamentelor cu contact. Aceasta este ultima fază înaintea reluarii EPL.

Jucătorii vor putea să se "antreneze ca un grup şi să se angajeze în tackling-uri, reducând la minimum contactul apropiat inutil”. Altfel, fotbaliştii şi membrii staffurilor vor fi în continuare testaţi de două ori pe săptămână pentru coronavirus, în etapa a doua a Proiectului Restart.

Liverpool are un avantaj uriaș de 25 de puncte în fața lui Manchester City și ar mai fi avut nevoie de doar două victorii pentru a fi desemnată campioană. Apariția pandemiei de Covid-19 a complicat însă lucrurile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și