Închide meniul

Presa arabă anunţă iar că Laurenţiu Reghecampf va fi demis de conducerea lui Al-Tai după ultima înfrângere!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 aprilie 2024, 13:45

Reclamă
Presa arabă anunţă iar că Laurenţiu Reghecampf va fi demis de conducerea lui Al-Tai după ultima înfrângere!

Presa arabă anunţă iar că Laurenţiu Reghecampf va fi demis de conducerea lui Al-Tai după ultima înfrângere!

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Presa arabă anunţă iar că Laurenţiu Reghecampf va fi demis de conducerea lui Al-Tai după ultima înfrângere! Saudiţii au mai anunţat şi în trecut demiterea lui Reghecampf, dar antrenorul român a rămas pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reghe” a avut parte de un meci de coşmar pe banca lui Al-Tai. Echipa lui a condus-o cu 2-0 acasă, pe Al-Tawoon, dar a pierdut cu 3-2.

Presa arabă anunţă iar că Laurenţiu Reghecampf va fi demis de conducerea lui Al-Tai după ultima înfrângere!

Publicaţia saudită Okaz Sports a anunţat, pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter), că Reghecampf va fi demis de conducerea lui Al-Tai din pricina rezultatelor slabe.

Urgent. Surse Okaz: Conducerea clubului Al-Tai se îndreaptă spre demiterea antrenorului român Reghecampf, după rezultatele slabe ale echipei, ultimul dintre acestea fiind înfrângerea în fața lui Al-Taawoun ieri seară, cu un scor de 3-2”, au transmis cei de la Okas Sports pe reţeaua X.

Laurenţiu Reghecampf a avut parte de un meci de coşmar în Arabia Saudită! Al-Tai, echipa pregătită de antrenorul român şi la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, a trăit o adevărată deziluzie în meciul din etapa cu numărul 26.

Reclamă

Al-Tai e pe locul 16 în prima ligă arabă, primul retrogradabil. Echipa lui Reghecampf are 22 de puncte după 26 de partide. Echipa lui Florin Tănase, Al-Okhdood, are cu 2 puncte mai mult decât cea a lui Reghecampf.

Al-Tai – Al-Taawon 2-3, de la 2-0

Al-Tai a întâlnit pe teren formaţia Al-Taawon, care s-a impus cu 3-2, după un gol marcat pe final. Nu a fost seara românilor în Arabia Saudită. După ce Ciprian Tătăruşanu a primit 8 goluri în meciul dintre Abha şi Al Nassr, Laurenţiu Reghecampf nu a avut nici el o seară mai bună.

După un început foarte bun de partidă, în care echipa sa a preluat conducerea după 30 de minute, graţie autogolului lui Andrei Girotto şi a reuşitei lui Marko Dugandzic, Al Shammari a redus din diferenţă în al doilea minut de prelungiri. Echipa lui Reghecampf putea intra la cabine cu un avantaj de două goluri, dar VAR a intervenit şi a anulat reuşita în minutul 45+7.

Reclamă 4 / 0/3

După pauză, Al Taawon a marcat de două ori, prin Pedro şi Al Kuwaykibi, în minutele 73, respectiv 86, obţinând în cele din urmă victoria.

Marko Dugandzic a jucat 71 de minute, în timp ce Andrei Cordea a fost înlocuit în minutul 85.

Al Tai rămâne pe locul 16, loc retrogradabil, cu 22 de puncte, la egalitate cu Abha, echipa lui Ciprian Tătăruşanu, care a pierdut în faţa celor de la Al Nassr, scor 0-8.

Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez

Ciprian Tătăruşanu a fost „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză. Abha, echipa lui portarului român, primeşte vizita lui Al Nassr, în etapa cu numărul 26 din campionatul Arabiei Saudite. Fostul portar al naţionalei României va dori să uite foarte repede această partidă.

După primele 45 de minute, Al Nassr o conducea pe Abha cu 5-0. Din cele cinci goluri încasate de Ciprian Tătăruşanu, trei au fost marcate de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a dat un adevărat recital în prima repriză a meciului dintre Abha şi Al Nassr. Portughezul a contribuit din plin la toate cele cinci goluri marcate de Al Nassr în poarta lui Ciprian Tătăruşanu.

Ronaldo a deschis scorul în minutul 12, după care a majorat diferenţa în minutul 21, atunci când a înscris din lovitură liberă şi l-a lăsat fără replică pe portarul român.

Reclamă

În minutul 33, Cristiano Ronaldo şi-a asumat rolul de pasator, la golul lui Sadio Mane, fostul star al lui Liverpool. În minutul 42, Cristiano Ronaldo a reuşit hat-trick-ul, după ce a marcat golul cu numărul 885 al carierei, cu un lob superbă. Mai mult, portughezul a ajuns la 65 de hat-trick-uri.

Două minute mai târziu, chiar înainte de pauză, Cristiano Ronaldo a oferit o nouă pasă de gol. Portughezul i-a pasat lui Al Sulaiheem, care a dus scorul la 5-0. Ronaldo a încheiat prima repriză a meciului cu Abha cu trei goluri şi două pase de gol.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și