Închide meniul

Presa din Anglia, veste importantă pentru Radu Drăgușin! Au fost dezvăluite planurile lui Ange Postecoglou

Alex Ioniță Publicat: 20 septembrie 2024, 18:39

Reclamă
Presa din Anglia, veste importantă pentru Radu Drăgușin! Au fost dezvăluite planurile lui Ange Postecoglou

Presa din Anglia, veste importantă pentru Radu Drăgușin!

Profimedia

Presa din Anglia a venit cu o veste importantă pentru Radu Drăgușin! Englezii au dezvăluit planurile lui Ange Postecoglou, tehnicianul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Radu Drăgușin a fost titular în duelul din Cupa Ligii Angliei, dintre Coventry și Tottenham, câștigat de gruparea din Premier League cu scorul de 2-1.

Presa din Anglia, veste importantă pentru Radu Drăgușin!

Publicația HotSpurHQ a venit apoi cu o veste importantă pentru Radu Drăgușin. Englezii au dezvăluit faptul că românul va fi titularizat de Ange Postecoglou în meciurile din UEFA Europa League, având în vedere faptul că, în ultima perioadă, a primit mai multe șanse de la tehnician.

”Radu Drăgușin a fost nevoit să fie răbdător pentru o șansă la Spurs până în acest moment și va vedea Europa League drept o șansă pentru a fi titular regulat și să îi dea lui Ange Postecoglou bătăi de cap în momentul în care alcătuiește formula de start.

Cristian Romero a părut lipsit de entuziasm în acest sezon și este o oportunitate perfectă să îl mai odihnească pe Romero și să îi dea cheile lui Drăgușin”, a scris publicația menționată anterior.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul lui Tottenham, reacție nervoasă la finalul meciului în care Radu Drăgușin a fost titular!

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a avut o reacție nervoasă la finalul meciului în care Radu Drăgușin a fost titular! Tehnicianul a fost iritat de o întrebare primită la interviu și nu s-a ferit de cuvinte.

Radu Drăgușin a fost integralist în partida din Cupa Ligii Anglei, dintre Coventry și Tottenham. Clubul din Premier League a revenit de la 0-1 în ultimele minute ale partidei, prin golurile marcate de Spence (min. 88) și de Johnson (90+2).

După meci, Ange Postecoglou a primit o întrebare legată de schimbările pe care le face la echipă, în condițiile în care o parte din fanii echipei nu sunt în totalitate de acord cu deciziile sale.

Reclamă

Acest lucru s-a văzut și la partida cu Coventry, atunci când o parte din fani s-au arătat nemulțumiți după ce Lucas Bergvall a fost înlocuit în minutul 62.

Postecoglou a avut o reacție nervoasă la interviu și a transmis faptul că nu ia decizii legate de schimbări pe baza „sondajelor”.

„Nu fac schimbările pe baza unor sondaje, amice! Sunt sigur că fanii au propriile opinii, dar.. Pentru Lucas (n.r. Lucas Bergvall) a fost primul joc important, după ceva vreme”, a spus Ange Postecoglou, citat de dailymail.co.uk.

De asemenea, Ange Postecoglou și-a asumat vina pentru faptul că Spurs a avut probleme într-o partidă cu o echipă din liga a 2-a.

„Uite, nu am fost foarte fluenți în seara asta sau închegați. Când faci multe schimbări.. e pe mine (n.r. și-a asumat vina). Nu am fost fluenți, cu siguranță în ceea ce privește performanța”, a mai spus Postecoglou.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și