Închide meniul

Presa din Belgia, despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia: „Calcă pe apă”. Decizia grea care o aşteaptă pe Standard

Alex Masgras Publicat: 12 februarie 2024, 13:57

Reclamă
Presa din Belgia, despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia: „Calcă pe apă. Decizia grea care o aşteaptă pe Standard

Presa din Belgia, despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia: "Calcă pe apă"

Denis Drăguş, în timpul unui meci / Profimedia

Presa din Belgia a scris despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia. Internaţionalul român a marcat două goluri pentru Gaziantep în victoria din deplasarea de la Istanbulspor, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş a ajuns la 10 goluri marcate în campionatul din Turcia, după 20 de etape disputate în tricoul echipei lui Marius Şumudică.

Presa din Belgia, despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia

Denis Drăguş este împrumutat de Standard Liege la Gaziantep de la începutul acestui sezon. Drăguş va reveni în Belgia, iar presa din această ţară anunţă că Standard va avea de luat o decizie grea după sezonul de vis făcut de Drăguş în Turcia.

„Denis Draguș calcă pe apă în Turcia. Atacantul a marcat al nouălea și al zecelea gol în 20 de meciuri în campionatul turc.

Dacă prin penalty-ul bine executat a dus-o pe Gaziantep în avantaj, primul gol nu merită ocolit. Drăguș a luat o acțiune pe cont propriu și l-a învins pe portarul advers cu un șut imparabil.

Reclamă
Reclamă 4

La revenirea la Standard, în vară, oficialii clubului vor avea de ales: profită de sezonul bun al fotbalistului și îl vând pentru un profit bun, ori vor conta pe el în sezonul viitor pentru a întări echipa”, au scris belgienii de la walfoot.be.

În acest moment, Denis Drăguş este cotat la 2 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Denis Drăguş, ”dublă” de senzaţie pentru Gaziantep

Denis Drăguş a marcat o „dublă” de senzaţie pentru Gaziantep, în partida pe care echipa lui Marius Şumudică a disputat-o în deplasare, pe terenul lui Istanbulspor, în etapa a 25-a din campionatul Turciei.

Reclamă

Într-un meci în care Florin Niţă şi Alexandru Maxim au fost titulari în echipa lui Şumudică, gazdele de la Instanbulspor au deschis scorul încă din minutul 7, prin Loshaj.

La finalul primului sfert de oră al meciului, Denis Drăguş a luat o acţiune pe cont propriu, în flancul stâng şi l-a învins pe portarul Arda cu un şut perfect, direct în plasa laterală. Comentatorul turc al disputei a început să urle numele românului. În minutul 60, internaţionalul român a realizat dubla, după ce a marcat din penalty.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Titularii, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și