Închide meniul

Presa din Belgia, despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia: „Calcă pe apă”. Decizia grea care o aşteaptă pe Standard

Alex Masgras Publicat: 12 februarie 2024, 13:57

Reclamă
Presa din Belgia, despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia: „Calcă pe apă. Decizia grea care o aşteaptă pe Standard

Presa din Belgia, despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia: "Calcă pe apă"

Denis Drăguş, în timpul unui meci / Profimedia

Presa din Belgia a scris despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia. Internaţionalul român a marcat două goluri pentru Gaziantep în victoria din deplasarea de la Istanbulspor, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş a ajuns la 10 goluri marcate în campionatul din Turcia, după 20 de etape disputate în tricoul echipei lui Marius Şumudică.

Presa din Belgia, despre sezonul de vis al lui Denis Drăguş în Turcia

Denis Drăguş este împrumutat de Standard Liege la Gaziantep de la începutul acestui sezon. Drăguş va reveni în Belgia, iar presa din această ţară anunţă că Standard va avea de luat o decizie grea după sezonul de vis făcut de Drăguş în Turcia.

„Denis Draguș calcă pe apă în Turcia. Atacantul a marcat al nouălea și al zecelea gol în 20 de meciuri în campionatul turc.

Dacă prin penalty-ul bine executat a dus-o pe Gaziantep în avantaj, primul gol nu merită ocolit. Drăguș a luat o acțiune pe cont propriu și l-a învins pe portarul advers cu un șut imparabil.

Reclamă

La revenirea la Standard, în vară, oficialii clubului vor avea de ales: profită de sezonul bun al fotbalistului și îl vând pentru un profit bun, ori vor conta pe el în sezonul viitor pentru a întări echipa”, au scris belgienii de la walfoot.be.

În acest moment, Denis Drăguş este cotat la 2 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Denis Drăguş, ”dublă” de senzaţie pentru Gaziantep

Denis Drăguş a marcat o „dublă” de senzaţie pentru Gaziantep, în partida pe care echipa lui Marius Şumudică a disputat-o în deplasare, pe terenul lui Istanbulspor, în etapa a 25-a din campionatul Turciei.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un meci în care Florin Niţă şi Alexandru Maxim au fost titulari în echipa lui Şumudică, gazdele de la Instanbulspor au deschis scorul încă din minutul 7, prin Loshaj.

La finalul primului sfert de oră al meciului, Denis Drăguş a luat o acţiune pe cont propriu, în flancul stâng şi l-a învins pe portarul Arda cu un şut perfect, direct în plasa laterală. Comentatorul turc al disputei a început să urle numele românului. În minutul 60, internaţionalul român a realizat dubla, după ce a marcat din penalty.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și