Închide meniul

Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK: „Gata să ajungă în finala Conference!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 8:18

Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK: Gata să ajungă în finala Conference!”

Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK

Răzvan Lucescu / Profimedia

Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK. Jurnaliștii eleni au fost dați pe spate de performanța reușită de echipa antrenorului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK s-a calificat în sferturile UEFA Conference League după ce a trecut de Dinamo Zagreb cu 5-3, la general. În tur, grecii au fost învinși cu 0-2, dar la Salonic au făcut un meci „de vis” și au câștigat cu 5-1. Ambele partide au fost LIVE SCORE pe AS.ro.

Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK

Jurnaliștii din Grecia sunt de părere că PAOK a fost o echipă senzațională la duelul cu Dinamo Zagreb. Aceștia nu s-au ferit de cuvintele mari și au spus că echipa din Salonic este gata de finala UEFA Conference League!

”Un PAOK incredibil, cuprinzător și plin de spirit a obținut o calificare epică în fața lui Dinamo Zagreb, deoarece cu 5-1 a răsturnat scorul primului meci și a zburat către sferturile din Conference League.

Un PAOKara… gata să ajungă în finala Conference League s-a prezentat joi seară pe Toumba unde a învins cu 5-1 Dinamo Zagreb, a răsturnat scorul primului meci și s-a calificat în sferturile din Conference League.

Reclamă

Cu un joc senzațional din primul și până în ultimul minut, fotbaliștii echipei din Salonic au fost superiori, nu i-au lăsat lui Dinamo niciun drept să intre în joc și au reușit să pună ‘foc’ în Toumba, unde se cerea un trofeu european la finalul meciului”, au notat jurnaliștii publicației Sport24.gr.

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după performanţa uriaşă a lui Răzvan Lucescu

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după performanţa uriaşă a lui Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în sferturile de finală din Conference League după o revenire de poveste în returul cu Dinamo Zagreb.

PAOK Salonic s-a impus cu 5-1 în retur, după ce a pierdut partida de la Zagreb, scor 0-2. Mircea Lucescu a spus că şi-ar dori ca fiul său să facă pasul, în viitor, la o echipă din Vestul Europei.

Reclamă 4 / 0/3

„Au început foarte convins, au marcat pe merit. A fost un moment de descumpănire când portarul a ratat o degajare şi au şi marcat. Dinamo Zagreb a mai avut şansă să mai dea un gol. O victorie extraordinară, ţinând cont că Dinamo Zagreb a eliminat Sevilla. Eu de sus văd acum, de om neutru. Eu sunt suporter acum. De vreo 50 de ani nu am mai fost suporter.

Bineînţeles că am fost în cabină, i-am salutat pe toţi. Vom fi împreună în această seară. Să termine conferinţa de presă. E o nebunie la stadion. Maniera a fost entuziasmantă. Stadionul era înconjurat de suporteri. La final, tot stadionul i-a scandat numele. Este un lucrur extraordinar. Eu aş vrea să facă pasul spre Vestul Europei”, a spus Mircea Lucescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și