Închide meniul

Presa din Spania a luat foc după scandalul uriaș de la PSG – Lyon 2-1. „Messi s-a simțit oribil! Pochettino se va certa cu toți trei”

Alexandru Ivan Publicat: 20 septembrie 2021, 16:34

Presa din Spania a luat foc după scandalul uriaș de la PSG – Lyon 2-1. „Messi s-a simțit oribil! Pochettino se va certa cu toți trei

Scandal uriaș la PSG - Lyon

Profimedia

  • Presa din Spania a luat foc după scandalul uriaș de la PSG – Lyon 2-1
  • Jurnaliștii iberici l-au făcut praf pe Mauricio Pochettino

Pochettino l-a schimbat pe starul argentinian cu 15 minute înainte de final, când scorul era 1-1. Supărat, Lionel Messi a refuzat să-i dea mâna tehnicianului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Spania i-a sărit în cap lui Mauricio Pochettino după scandalul cu Lionel Messi

Presa din Spania a luat foc după incidentul de pe Parc de Princes. Jurnaliștii iberici l-au făcut praf pe Mauricio Pochettino.

„Reacția lui Messi arată că cei doi nu s-au vorbit și nici nu au fost de acord unul cu celălalt. Pochettino a aprins scânteia,
Messi nu este doar un jucător de lot. Pochettino se va certa cu toți trei (n.r.- Messi, Neymar și Mbappe) în maxim trei săptămâni. Messi s-a simțit oribil”, au scris jurnaliștii de la AS.com.

Reclamă

Până la urmă, PSG a găsit golul victoriei și fără Lionel Messi, în prelungiri. Icardi a marcat în minutul 90+4, cu o lovitură de cap.

Lionel Messi are un început dificil la PSG. Argentinianul nu a înscris vreun gol și nici nu a contribuit cu vreo pasă decisivă în cele trei meciuri disputate până acum în tricoul parizienilor.

Reclamă

Mauricio Pochettino, prima reacţie după ce a fost lăsat cu mâna întinsă de Lionel Messi

La conferinţa de presă, Pochettino a încercat să limiteze proporţiile scandalului şi a anunţat motivul pentru care a decis să îl trimită pe bancă pe idolul fanilor.

Am luat decizia de a-l schimba pe Leo Messi din cauza unei posibile accidentări. Vin jocuri importante şi trebuie să-l protejăm. Acestea sunt deciziile pe care le luăm pentru echipă.

Toată lumea ştie că avem jucători minunaţi, dar eu trebuie să iau deciziile. Uneori poate fi plăcut, alteori nu! După schimbare l-am întrebat pe Messi dacă e bine, deci trebuie să vă calmaţi (n.r. în privinţa scandalului). Avem mult de lucrat, dar e greu când joci la fiecare trei zile„, a declarat Mauricio Pochettino.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul