Închide meniul

Prima echipă care l-a ofertat pe Denis Drăguș! Cine a pus ochii pe internaționalul român

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 9:31

Reclamă
Prima echipă care l-a ofertat pe Denis Drăguș! Cine a pus ochii pe internaționalul român

Prima echipă care l-a ofertat pe Denis Drăguș

Denis Drăguş, în timpul unui antrenament la Gaziantep/ Twitter Gaziantep

Prima echipă care l-a ofertat pe Denis Drăguș este Trabzonspor. Internaționalul român traversează un sezon de vis la Gaziantep, și ar putea prinde transferul carierei la finalul sezonului, după ce s-a zvonit că pe urmele sale ar fi și Hoffenheim sau Beșiktaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguș se află sub contract cu Standard Liege, însă a fpst împrumutat de belgieni la Gaziantep, la începutul sezonului, atunci când echipa era antrenată de Marius Șumudică.

Prima echipă care l-a ofertat pe Denis Drăguș

Conform presei din Belgia, Trabzonspor este prima echipă care i-a făcut ofertă lui Denis Drăguș. Oficialii lui Standard Liege nu au fost încântați și au refuzat-o. Turcii însă nu au renunțat la român și sunt pregătiți să facă o altă ofertă.

Belgienii de la Standard Liege vor să obțină o sumă mare în schimbul lui Denis Drăguș, internaționalul român fiind cotat la trei milioane de euro.

Presa din Belgia anunță că echipele care îl mai au pe „radar” pe Denis Drăguș mai sunt Hoffenheim și Beșiktaș, însă acestea două încă nu au făcut o ofertă concretă pentru transferul său.

Reclamă

Contractul lui Denis Drăguș cu Standard Liege expiră în vara lui 2025, iar la finalul sezonului, după ce îi va expira împrumutul la Gaziantep, acesta va reveni la formația din Belgia. Atacantul a marcat 12 goluri la formația turcă, în cele 29 de meciuri bifate, reușind de asemenea să ofere și o pasă decisivă.

Curg ofertele pentru Denis Drăguş

Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Atacantul naţionalei este într-o formă de vis şi poate prinde transferul carierei. Florin Manea a anunţat că cinci echipe au pus ochii pe Drăguş şi se luptă pentru semnătura acestuia.

Denis Drăguş este pe „radarul” a trei echipe din Portugalia şi două din Germania. Florin Manea a dezvăluit că atacantul este la mare căutare, după evoluţiile solide de la Gaziantep, din acest sezon. Impresarul a mai oferit detalii şi despre cota atacantului, mărturisind că aceasta se ridică la suma de cinci milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Eu l-aș vedea pe Drăguș vârf. A intrat bine aseară, e iute. Dacă stai să te gândești avem trei jucători foarte buni de atac. Ai Mihăilă cu viteză extraordinară, Drăguș cu viteză extraordinară, Dennis Man care e categoric într-un vârf de formă. Ai jucători care îi pot angaja, gen Ianis Hagi, Stanciu, jucători care le pot pune în valoare calitățile, deci nu stăm chiar rău.

Drăguș e în formă, a dat goluri, există interes pentru el. Am spus-o aseară într-o emisiune sunt două cluburi din Germania și trei din Portugalia care se interesează de el. Sunt echipe de mijlocul clasamentului în Germania și echipe de top din Portugalia.

(n.r. – Care cota lui Drăguș?) 4-5 milioane. În jur de 5 milioane. Cu toate că el fiind în ultimul an de contract s-ar putea prețul să fie puțin mai jos”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și