Închide meniul

Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 16:27

Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului: „4-5 milioane de euro!

Curg ofertele pentru Denis Drăguş

Denis Drăguș / Profimedia

Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Atacantul naţionalei este într-o formă de vis şi poate prinde transferul carierei. Florin Manea a anunţat că cinci echipe au pus ochii pe Drăguş şi se luptă pentru semnătura acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş este într-o formă excelentă la Gaziantep. „Tricolorul” a marcat 12 goluri, în cele 28 de meciuri bifate la formaţia turcă.

Curg ofertele pentru Denis Drăguş

Denis Drăguş este pe „radarul” a trei echipe din Portugalia şi două din Germania. Florin Manea a dezvăluit că atacantul este la mare căutare, după evoluţiile solide de la Gaziantep, din acest sezon. Impresarul a mai oferit detalii şi despre cota atacantului, mărturisind că aceasta se ridică la suma de cinci milioane de euro.

„Eu l-aș vedea pe Drăguș vârf. A intrat bine aseară, e iute. Dacă stai să te gândești avem trei jucători foarte buni de atac. Ai Mihăilă cu viteză extraordinară, Drăguș cu viteză extraordinară, Dennis Man care e categoric într-un vârf de formă. Ai jucători care îi pot angaja, gen Ianis Hagi, Stanciu, jucători care le pot pune în valoare calitățile, deci nu stăm chiar rău.

Drăguș e în formă, a dat goluri, există interes pentru el. Am spus-o aseară într-o emisiune sunt două cluburi din Germania și trei din Portugalia care se interesează de el. Sunt echipe de mijlocul clasamentului în Germania și echipe de top din Portugalia.

Reclamă

(n.r. – Care cota lui Drăguș?) 4-5 milioane. În jur de 5 milioane. Cu toate că el fiind în ultimul an de contract s-ar putea prețul să fie puțin mai jos”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Denis Drăguş a fost convocat de Edi Iordănescu şi pentru duelurile amicale ale României, din această lună. În partida cu Irlanda de Nord, vârful de 24 de ani nu a jucat niciun minut, iar în partida cu Columbia, a evoluat timp de 35 de minute.

Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş

Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş. Dezvăluirea a fost făcută de Florin Manea, cel care îl reprezintă e atacantul naţionalei României. Florin Manea a dezvăluit că a fost sunat de impresarul lui Joao Felix pentru a-l întreba de Denis Drăguş.

Reclamă 4 / 0/3

„A venit impresarul lui Joao Felix la meciul României cu Irlanda de Nord să-l vadă pe Drăguș. L-a văzut, s-a încălzit extraordinar de bine (n.r – Drăguș nu a jucat deloc). A venit degeaba, dar acum o să-l vadă în Spania.

Când cluburile deja te sună, nu mai este un interes fictiv sau că ai fi doar pe o listă. Eu am fost sunat de anumiți președinți de la cluburile respective. Deja se interesează de sume.

Drăguș e împrumutat în Turcia și mai are un an cu Standard, revine în vară. Am vorbit cu cei de la 777 (n.r – 777 Partners, compania americană care deține clubul Standard Liege), am aflat prețul pe care l-ar lăsa să plece. Este un preț un pic piperat, având în vedere că e în ultimul an de contract, dar eu zic că Denis merită toți banii care se cer pe el. E într-o formă bună, sper ca mâine să joace și la națională, are 11 goluri date, are pase de gol”, a spus Florin Mnaea la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și