Închide meniul

Prima reacţie a lui Gianluigi Buffon, după ce s-a scris că ar putea deveni coleg cu Man şi Mihăilă la Parma: „Iau o decizie pe care să nu o regret”

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 17:56

Prima reacţie a lui Gianluigi Buffon, după ce s-a scris că ar putea deveni coleg cu Man şi Mihăilă la Parma: „Iau o decizie pe care să nu o regret

Buffon a revenit la Parma

Profimedia

  • Gianluigi Buffon a plecat de la Juventus
  • Acesta ar putea deveni coleg cu Man şi Mihăilă

Gianluigi Buffon, despre revenirea la Parma. În ultimele zile, presa din Italia a speculat faptul că Gianluigi Buffon (43 de ani) ar putea reveni la Parma, unde ar deveni coleg cu Dennis Man și Valentin Mihăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul portar italian, care a decis să plece de la Juventus, a oferit o primă reacţie. Acesta a spus că încă nu a luat o decizie. I în calcul să meargă şi la o ecjhipă cu care să joace în Liga Campionilor.

Gianluigi Buffon, despre revenirea la Parma

Nu ştiu încă ce voi face, încă mă gândesc să văd dacă să aleg străinătatea, pentru a juca din nou în Liga Campionilor ca titular, sau un club din Italia. Vreau să fac o alegere pe care să nu o regret”, a spus Buffon (43 ani).

Reclamă

Gianluigi Buffon a jucat peste 200 de meciuri pentru Parma, reușind să cucerească Cupa UEFA și Cupa Italiei în 1999 și Supercupa Italiei în 2000.

Gianluigi Buffon, 683 de meciuri la Juventus

Veteranul italian a apărat doar 12 meciuri în sezonul trecut. În vârstă de 43 de ani, Buffon a mai jucat în afară de Juventus, la Parma şi PSG. Buffon a adunat în total 683 de partide pentru torinezi cu care a câştigat 21 de trofee, dintre care 10 titluri de campion al Italiei.

Reclamă

În urmă cu două luni, Gianluigi Buffon a declarat că şi-a programat finalul carierei pentru vara lui 2023, când va avea 45 de ani.

Fostul campion mondial a vrut să se retragă în 2017, dar a renunţat la idee, pentru că se temea de viaţa fără fotbal. Acum, spune că a scăpat de această frică.

„Am învăţat că nu există nimic sigur în viaţă. (…) În mintea mea am o limită pentru cariera mea de jucător: iunie 2023. Dar s-ar putea să mă retrag şi peste 4 luni”, a spus Buffon, într-un interviu acordat pentru The Guardian.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”