Închide meniul

Primul transfer al verii la Real Madrid! Echipa lui Carlo Ancelotti a dat lovitura cu jucătorul care a avut un sezon „de vis”

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 9:49

Reclamă
Primul transfer al verii la Real Madrid! Echipa lui Carlo Ancelotti a dat lovitura cu jucătorul care a avut un sezon de vis”

Primul transfer al verii la Real Madrid

Profimedia

A fost făcut primul transfer al verii la Real Madrid! Echipa lui Carlo Ancelotti și-a asigurat serviciile unui jucător care a avut un sezon de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Joselu, care a fost inițial împrumutat la Real Madrid de către Espanyol. Totuși, acum, Florentino Perez a decis să îi activeze clauza de cumpărare a atacantului.

Primul transfer al verii la Real Madrid

Potrivit informațiilor oferite de Patrick Berger, oficialii celor de la Real Madrid îi vor achita lui Espanyol suma de 1,5 milioane de euro, pentru transferul definitiv al lui Joselu.

Joselu a ajuns pe Bernabeu după plecarea lui Karim Benzema și s-a impus rapid ca titular în echipa lui Carlo Ancelotti.

Reclamă
Reclamă 4

Până în momentul de față a adunat 48 de partide, în care a înscris 17 goluri și a oferit 3 pase decisive, în toate competițiile.

Prestațiile lui Joselu i-au impresionat pe oamenii din conducerea Realului, având în vedere că atacantul a avut evoluții stelare și în UEFA Champions League, competiție în care „galacticii” se întâlnesc în finală cu Borussia Dortmund.

Produs al academiei Real Madrid, Joselu a mai fost legitimat la: Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover, Stoke City, Deportivo La Coruna, Newcastle, Alaves și Espanyol.

Reclamă

În momentul de față, atacantul de 34 de ani este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Luka Modric poate doborî un record vechi de 58 de ani la Real Madrid

Luka Modric poate doborî un record vechi de 58 de ani la Real Madrid! Mijlocașul croat este aproape de a scrie o nouă pagină importantă în istoria clubului din capitala Spaniei.

Concret, Modric poate deveni cel mai bătrân jucător din istoria lui Real Madrid. În momentul de față, recordul este deținut de marele Ferenc Puskas, care a jucat ultimul meci în tricoul „blanco” la vârsta de 39 de ani și 36 de zile.

Ultimul meci jucat de Ferenc Puskas la Real Madrid a avut loc pe data de 8 mai a anului 1966. Atunci, echipa din capitala Spaniei a jucat finala Cupei Regelui, împotriva lui Real Betis, cu doar 3 zile înainte de finala Cupei Campionilor, cu Partizan Belgrad.

Marele fotbalist maghiar, care a decedat în anul 2006, nu a mai jucat împotriva formației din Serbia, din cauza unei accidentări. Astfel, recordul de logevitate de la Real Madrid a rămas la vârsta de 39 de ani și 36 de zile.

Potrivit informațiilor oferite de marca.com, Modric va ajunge la această vârstă în luna octombrie și ar putea să stabilească un nou record de longevitate la Real Madrid.

Interesant este faptul că atât Puskas, cât și Modric, au un record fabulos de apariții la o vârstă înaintată, din postura de jucători de câmp. În mod normal, recordurile de longevitate sunt dominate de portari.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și