Închide meniul

Primul transfer din era Laporta! Barcelona și-a adus un mijlocaș de top din Premier League. A refuzat-o pe PSG ca să vină pe Camp Nou

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2021, 8:04

Primul transfer din era Laporta! Barcelona și-a adus un mijlocaș de top din Premier League. A refuzat-o pe PSG ca să vină pe Camp Nou

profimediaimages

Joan Laporta a rezolvat primul transfer la Barcelona

Wijnaldum mai mare contract cu Liverpool doar până la vară. Olandezul nu și-a prelungit înțelegerea cu formația din Premier League. PSG și Barcelona au fost echipele care și-au manifestat cel mai intens interesul pentru serviciile mijlocașului de 30 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, catalanii au fost cei care au avut câștig de cauză. The Times scrie că Wijnaldum a semnat deja un precontract cu Joan Laporta. 

Giorginio Wijnaldum, acord cu Joan Laporta pentru transferul la Barcelona

Sursa citată notează că Wijnaldum va ajunge pe Camp Nou la finalul sezonului. Catalanii nu vor plăti niciun ban. Olandezul vine liber de contract.

Barcelona l-a dorit insistent pe Wijnaldum și în vara trecută. Gruparea blaugrana n-a dispus atunci de fondurile necesare. Barcelona venea după rușinea cu Bayern din Champions League și se temea că Messi va pleca de la echipă.

Ronald Koeman este un mare admirator al lui Wijnaldum. A colaborat cu el și la naționala Olandei. În prezent, mijlocașul lui Liverpool este căpitanul "Portocalei mecanice".

Reclamă

Giorginio Wijnaldum, "călăul" Barcelonei în UEFA Champions League

Wijnaldum a fost unul dintre eroii lui Liverpool la acea semifinală memorabilă cu Barcelona, din sezonul 2018-19 de Champions League. Catalanii veneau la returul de pe Anfield cu trei goluri avantaj. Mijlocașul olandez a distrus visele grupării blaugrana.

Intrat la pauză, Wijnaldum a înscris două goluri spectaculoase. S-a terminat 4-0 pentru Liverpool, care avea să câștige trofeul în acel an. 

Giorginio Wijnaldum se află la Liverpool din 2016. Jurgen Klopp l-a transferat de la Newcastle, care tocmai retrogradase, pentru 20 de milioane de euro. În cele 5 sezoane petrecute pe Anfield, olandezul a câștigat UEFA Champions League, Premier League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Barcelona, primul transfer din era Laporta
  • Catalanii își reconstruiesc lotul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și