Închide meniul

Probleme mari pentru Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită! Antrenorul român a acuzat arbitrajul după a patra înfrângere la rând

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 12:39

Reclamă
Probleme mari pentru Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită! Antrenorul român a acuzat arbitrajul după a patra înfrângere la rând

Probleme mari pentru Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf, pe banca lui Al Tai / Twitter KingCupSA

Probleme mari pentru Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită! Echipa antrenată de tehnicianul român, Al Tai, a pierdut în deplasare cu Al Shabab şi se află pe penultimul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Tai a fost învinsă cu 2-0, iar „Reghe” a înregistrat a patra înfrângere consecutivă în Arabia Saudită. La Al Tai evoluează Andrei Cordea și Marko Dugandzic. Ambii au fost titulari cu Al Shabab.

Probleme mari pentru Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită!

Am avut multe ocazii azi (n.r. – sâmbătă), am pregătit bine echipa, dar nu am reușit în cele din urmă.

Nu vreau să vorbesc prea mult despre arbitraj, dar am avut o lovitură de pedeapsă care nu a fost acordată. Cred că am avut un penalty 100% corect și nu știu de ce nu l-a acordat arbitrul. Totodată, primul gol al celor de la Al Shabab a venit după o eroare a arbitrului”, a declarat Laurenţiu Reghecampf după înfrângerea cu Al Shabab.

Etapa trecută, Al Tai a fost învinsă fără drept de apel, cu 3-0, de Al-Taawon. După acel meci, „Reghe” a făcut scut în jurul jucătorilor săi.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că echipa sa a primit multe goluri, în ultimele meciuri, însă a declarat că jucătorii săi vor munci mai mult pentru a se îmbunătăţi pe plan defensiv.

„Vom munci la îmbunătățirea sistemului defensiv”

„Este adevărat că a primi un număr mare de goluri nu este un lucru bun, dar noi vom munci la îmbunătățirea sistemului defensiv, care este responsabilitatea tuturor.

Oricine are dreptul să spună ce vrea, dar nu voi vorbi despre jucătorii mei în fața presei. Am jucători buni sub comanda mea și am încredere în ei. Venim după zece zile de muncă și pregătire, am avut trei accidentați, dar vreau să muncim în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am avut multe opțiuni și nu vreau să schimb pozițiile jucătorilor. Îmi place să le dau tuturor jucătorilor posibilitatea să evolueze, dar vreau ca fiecare jucător să fie în poziția lui”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă de după eşecul cu Al-Taawon.

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, a fost unul optimis. În ciuda înfrângerii cu Al Nassr, scor 1-2, Laurenţiu Reghecampf a spus că echipa sa a făcut un meci foarte bun.

Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei din penalty şi i-a stricat debutul antrenorului român în campionat.

„Astăzi (n.r. – vineri) am putut marca al doilea gol împotriva lui Al-Nassr în minutele de final, dar am primit un gol în ciuda încercării mele de a menține echilibrul echipei și de a nu ne deschide. Echipa mea a jucat un meci bun și deschis împotriva unei echipe mari de mărimea lui Al-Nassr”, a spus Reghecampf la conferința de presă.

Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat oficial la Al Tai luna trecută. Laurenţiu Reghecampf se afla în expectativă după ce şi-a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova.

Despărţirea de antrenorul croat Kresimir Rezic nu a fost una uşoară pentru Al-Tai. S-a scris că acesta va fi demis dacă va pierde meciul cu Al-Ettifaq, dar nu s-a întâmplat acest lucru imediat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și