Închide meniul

PSG a pus tunurile pe Real Madrid. „Ultima ofertă pentru Mbappe, despre care au vorbit, nu a mai venit!”. Anunţ despre viitorului celui mai scump jucător din lume

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 14:02

PSG a pus tunurile pe Real Madrid. „Ultima ofertă pentru Mbappe, despre care au vorbit, nu a mai venit!. Anunţ despre viitorului celui mai scump jucător din lume

Kylian Mbappe a fost ofertat de Real Madrid, dar a rămas la PSG

Profimediaimages

Directorul sportiv al liderului din Ligue 1 a dezvăluit că a aşteptat până în ultimul moment oferta de 220 de milioane de euro pe care Florentino Perez se angajase să o facă. În ultima zi de mercato, madrilenii au oferit „numai” 200 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a pus tunurile pe Real Madrid în „cazul Kylian Mbappe”

Nu am fost mulțumiți de comportamentul celor de la Real Madrid. Să începi negocierile pentru unul dintre cei mai buni jucători din lume ,în ultima săptămână de mercato, a generat o situație care nu ne-a plăcut. Am fost clari în privinţa poziției noastră, în legătură cu oferta primită. Nu a fost suficient, au oferit mai puțin decât ceea ce am plătit noi pentru Mbappe. Ultima ofertă, despre care au vorbit ei, nu a venit niciodată. Nu poți organiza o piață de transferuri timp de două, trei sau patru luni și să-ți schimbi planurile așa„, a declarat Leonardo, citat de sport.es.

Conducătorul vicecampioanei Franţei este sigur că Mbappe va rămâne la PSG şi din vară. Contractul atacantului de 22 de ani expiră la finalul sezonului.

Nu văd varianta ca Mbappe să plece la finalul sezonului. Nimeni nu se gândește la viitorul lui PSG fără Kylian. Relația lui cu clubul este profundă. De aceea nu ne gândim la altceva. Kylian reprezintă multe lucruri pentru noi. Nu numai pentru că el este francez sau unul dintre cei mai buni jucători din lume. Are și un mod de a fi care ne place, le place tuturor„, a mai spus conducătorul lui PSG.

Mbappe a început ca din tun noul sezon din Ligue 1. A înscris patru goluri în primele cinci etape şi este golgheterul lui PSG. Are o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro!

Reclamă

Anunţul făcut de preşedintele La Liga

Erling Haaland şi Kylian Mbappe pot fi coechipieri la Real Madrid în următorul sezon. Javier Tebas, preşedintele La Liga, a făcut marele anunţ.

Javier Tebas, preşedintele La Liga a oferit un interviu de senzaţie. Şeful fotbalului spaniol a dezvăluit că Real Madrid şi Erling Haaland pot ajunge la Real Madrid în vara viitoare. De asemenea, acesta a pus-o la zid pe PSG, echipă care l-a transferat pe Lionel Messi, unul dintre cele mai mari staruri care au evoluat în La Liga.

Madridul a vândut jucători de 200 de milioane. Au bani să îi cumpere pe Mbappe şi Haaland vara viitoare. Nu au pierdut bani şi au vândut. Ce este de neînţeles este faptul că o echipă ca PSG a pierdut 400 de milioane, are o factură de 500 de milioane şi îşi permite să refuze oferte pentru Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Regulile financiare sunt scăpate de sub control în Franţa şi afectează piaţa din Europa. Ei preferă să câştige Liga Campionilor şi să aibă pierderi. Ei vor să îi facă pe fani fericiţi, dar vor distruge fotbalul. E foarte periculos”, a spus preşedintele La Liga, citat de dailyrecord.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și