Închide meniul
NEWS ALERT

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid s-a încheiat. Șeicul lui PSG nu a vrut să renunțe la tridentul fabulos Messi-Neymar-Mbappe!

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2021, 1:30

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid s-a încheiat. Șeicul lui PSG nu a vrut să renunțe la tridentul fabulos Messi-Neymar-Mbappe!

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid s-a încheiat

Profimediaimages

  • Kylian Mbappe rămâne la PSG
  • Real Madrid a fost dispusă să achite 220 de milioane de euro

Florentino Perez a încercat cu orice preț, în ultima zi de mercato, să îl convingă pe Nasser Al-Khelaifi să renunțe la Kylian Mbappe. Președintele grupării blanco a fost refuzat și mai are de așteptat până când îi va aduce lui Carlo Ancelotti un nou „galactic” de top.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid s-a încheiat

A fost nebunie totală până în ultimul moment. Marți dimineață, conducătorii spaniolilor au făcut o nouă ofertă. Au oferit 200 de milioane de euro, dar răspunsul primit din Paris nu a lăsat semne de întrebare: „Nu!

Potrivit Sky Sports, Real Madrid a fost dispusă să achite chiar și 220 de milioane de euro pentru a-l transfera încă de acum pe Mbappe. Decizia a fost luată pe seară, dar era prea târziu pentru a se mai schimba ceva. Cei de la PSG nici nu au vrut să mai stea la discuții, a anunțat Marca, și nu s-a mai putut face nimic.

Reclamă

Se pare că o lovitură importantă au primit și oficialii vicecampioanei din Ligue 1. Aceștia au încercat să-l convingă pe Mbappe să își prelungească contractul. I-au oferit un salariu anual incredibil, de 45 de milioane de euro, și o înțelegere valabilă până în 2024. Kylian ar fi fost mai bine plătit decât Lionel Messi și Neymar, dar a transmis un mesaj prin care a anunțat că nu are de gând să își prelungească contractul care expiră în vara lui 2022.

Reclamă

Kylian Mbappe a rămas la PSG. Real Madrid îl va transfera gratis vara viitoare!

În condițiile date, Mbappe va rămâne înca un an la PSG, după care va pleca din postura de jucător liber de contract. Și-a anunțat deja apropiații că Real Madrid este singura opțiune pe care o ia în calcul!

Autor al 27 de goluri în ultima ediție de campionat, atacantul francez a început ca din tur și această ediție din Ligue 1. A marcat deja 3 goluri în 4 apariții în tricoul lui PSG. Mbappe este cel mai valoros jucător din lume, cu o cotă estimată de Transfermarkt la 160 de milioane de euro. În 2018, PSG l-a cumpărat de la AS Monaco pentru 180 de milioane de euro și îl va pierde gratis.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul