Închide meniul

PSG – Bayern 0-1. Neymar şi-a decis viitorul după calificarea în semifinalele Champions League! Anunţul categoric făcut de superstarul brazilian

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 5:30

PSG – Bayern 0-1. Neymar şi-a decis viitorul după calificarea în semifinalele Champions League! Anunţul categoric făcut de superstarul brazilian

profimediaimages.ro

Neymar şi-a decis viitorul

PSG a ajuns pentru al doilea sezon consecutiv în semifinalele Ligii Campionilor, iar fanii campioanei Franţei au primit o veste excelente. Neymar rămâne la Paris!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Prelungirea contractului cu PSG nu mai e un subiect de discuţie. Evident, mă simt foarte bine, la fel ca acasă. Mă simt mai fericit ca înainte", le-a spus Neymar jurnaliştilor, citat de goal.com.

Neymar este cel mai scump jucător al planetei. El a ajuns de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro, în urmă cu patru ani.

Neymar, 83 de goluri în 106 meciuri pentru PSG

Brazilianul are cifre impresionante la PSG. El a jucat 106 meciuri până acum, în toate competiţiile. A marcat 83 de goluri şi a oferit 49 de pase decisive.

Reclamă

În Champions League, Neymar a ajuns la 20 de goluri pentru PSG şi este la o singură reuşită de performanţa de la Barcelona, unde a strâns 21 de goluri. Pentru catalani a jucat însă 40 de meciuri în Ligă, în timp ce la PSG are doar 26.

PSG – Bayern 0-1 | Cea mai dulce înfrângere! Parizienii au tremurat, dar şi-au luat revanşa pentru eşecul din finala Champions League

PSG a fost învinsă de Bayern, scor 0-1, în manşa retur a sferturilor de finală din UEFA Champions League. Câştigători cu 3-2 la Munchen, campionii Franţei s-au calificat graţie regulii golurilor marcate în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a ratat din toate poziţiile. A trimis în bară de trei ori în cinci minute! Choupo-Moting a marcat singurul gol al trupei lui Hansi Flick, dar nu a putut opri bucuria calificării parizienilor!

Starurile din Paris s-au calificat pentru a treia oară în semifinalele Ligii Campionilor. Dintre echipele din Franţa, numai Monaco s-a descurcat mai bine şi a ajuns, de patru ori, în careul de aşi.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și