Închide meniul

PSG – Brest 3-1, în AntenaPLAY! Kylian Mbappe a marcat în meciul din optimile Cupei Franţei. Calificare fără emoţii pentru PSG

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 februarie 2024, 23:55

PSG – Brest 3-1, în AntenaPLAY! Kylian Mbappe a marcat în meciul din optimile Cupei Franţei. Calificare fără emoţii pentru PSG

PSG - Brest 3-1, în AntenaPLAY! Kylian Mbappe a marcat în meciul din optimile Cupei Franţei. Calificare fără emoţii pentru PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimedia

PSG – Brest 3-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Kylian Mbappe a fost titular în meciul din optimile Cupei Franţei şi a avut nevoie de 34 de minute pentru a marca. Starul lui PSG

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG şi Brest s-au întâlnit în Cupa Franţei la doar câteva zile distanţă de la duelul din campionat. Pe 28 ianuarie, echipa pregătită de Luis Enrique a condus cu 2-0 la pauză, dar duelul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Starurile lui Luis Enrique s-au răzbunat şi au obţinut o victorie categorică.

Pereira şi Goncalo Ramos au marcat celelalte goluri ale lui PSG care a învins-o pe Brest şi va continua cursa pentru trofeu.

PSG – Brest 3-1 LIVE VIDEO

Min. 90+4: PSG – Brest 3-1! Final de meci.

Min. 90+2: PSG – Brest 3-1! Goncalo Ramos a încheiat definitiv speranţele jucătorilor de la Brest. A înscris după ce a primit o pasă perfectă şi a împins mingea în poartă cu uşurinţă.

Reclamă

Min. 65: PSG – Brest 2-1! Mounie a redus din diferenţă, din centrarea lui Pereira Lage.

Min. 37: PSG – Brest 2-0! A înscris imediat şi Pereira. Defensiva lui Brest e făcută K.O.

Min. 34: PSG – Brest 1-0! GOOOLLL. Kylian Mbappe a primit o pasă perfectă de la Zaire-Emery şi a şutat superb! Un nou gol în acest sezon pentru starul parizienilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Update 21.00: Echipele de start la meciul din această seară. Kylian Mbappe este titular!

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Danilo, Beraldo – Ruiz, Zaire-Emery, Vitinha – Dembélé, Mbappé, Barcola

Brest: Coudert – Lala, Le Cardinal, Brassier, Locko – Camara, Martin, Magnetti – Doumbia – Satriano, Mounié

PSG vrea să îşi ia revanşa după remiza din urmă cu câteva zile, atunci când a condus-o pe Brest cu 2-0, dar a obţinut doar un punct la capătul partidei de pe Parc des Princes. Cele două se reîntâlnesc în optimile Cupei Franţei.

În meciul din Ligue 1, PSG a condus cu 2-0 la pauză, graţie golurilor marcate de Asensio şi Kolo Muani pe final de repriză.

Brest nu a cedat şi a reuşit să revină în partida cu campioana Franţei. Camara a redus din diferenţă în minutul 55, în timp ce Pereira Lage a marcat golul care a împărţit punctele puse în joc pe Parc de Princes.

Reclamă

Luis Enrique a răbufnit înaintea meciului cu Brest din Cupa Franţei

Enrique a fost deranjat de întrebarea primită şi a explicat că echipa sa este formaţia cu cea mai mare posesie şi că jocul parizienilor poate fi interpretat în diferite moduri. Fostul selecţioner al Spaniei a avut şi o sugestie pentru cei care îi critică echipa şi le-a propus să „pună zahăr”, dacă jocul lui PSG nu este pe placul acestora.

„Nu înțeleg întrebarea. Nu am de gând să vorbesc despre interpretarea pe care o poate face fiecare. Ceea ce este clar este că suntem echipa care are cea mai mare posesie, deși am terminat pe locul al doilea în grupele Ligii Campionilor.

Fiecare vede povestea așa cum vrea. Suntem o echipă care vrea mingea. Suntem una dintre echipele care marchează cele mai multe goluri.

Suntem a doua echipă care are cea mai mare posesie. Dacă nu vă plac rezultatele, puneţi zahăr”, a declarat Luis Enrique, citat de as.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și