Închide meniul

Luis Enrique a răbufnit înaintea meciului cu Brest din Cupa Franţei: „Dacă nu vă place, puneţi zahăr”

Alex Masgras Publicat: 6 februarie 2024, 23:08

Reclamă
Luis Enrique a răbufnit înaintea meciului cu Brest din Cupa Franţei: „Dacă nu vă place, puneţi zahăr

Luis Enrique a răbufnit înaintea meciului cu Brest din Cupa Franţei

Luis Enrique, în timpul conferinţei de presă premergătoare partidei PSG - Brest din Cupa Franţei / Profimedia

Luis Enrique a răbufnit înaintea meciului cu Brest din Cupa Franţei. Antrenorul lui PSG a fost deranjat la conferinţa de presă premergătoare partidei din optimile Cupei Franţei de o întrebare pusă de jurnaliştii francezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul a fost întrebat de ce formaţia de pe Parc des Princes nu joacă mai mult pe contraatac şi dacă, prin acest stil de joc, antrenorii se devalorizează. Partida dintre PSG şi Brest, din optimile Cupei Franţei, se joacă miercuri, de la ora 22:10, LIVE în AntenaPLAY.

Luis Enrique a răbufnit înaintea meciului cu Brest din Cupa Franţei

Enrique a fost deranjat de întrebarea primită şi a explicat că echipa sa este formaţia cu cea mai mare posesie şi că jocul parizienilor poate fi interpretat în diferite moduri. Fostul selecţioner al Spaniei a avut şi o sugestie pentru cei care îi critică echipa şi le-a propus să „pună zahăr”, dacă jocul lui PSG nu este pe placul acestora.

„Nu înțeleg întrebarea. Nu am de gând să vorbesc despre interpretarea pe care o poate face fiecare. Ceea ce este clar este că suntem echipa care are cea mai mare posesie, deși am terminat pe locul al doilea în grupele Ligii Campionilor.

Fiecare vede povestea așa cum vrea. Suntem o echipă care vrea mingea. Suntem una dintre echipele care marchează cele mai multe goluri.

Reclamă

Suntem a doua echipă care are cea mai mare posesie. Dacă nu vă plac rezultatele, puneţi zahăr”, a declarat Luis Enrique, citat de as.com.

La finalul lunii februarie, PSG a remizat pe teren propiu cu Brest, în Ligue 1. Partida s-a terminat 2-2, asta după ce parizienii au condus cu 2-0 la pauză.

Ce jucător îi va lua locul lui Kylian Mbappe la PSG

Jurnaliştii de la ESPN au dezvăluit ce jucător îi va lua locul lui Kylian Mbappe la PSG. Starul francez s-a decis să semneze cu Real Madrid, în vară, astfel că francezii îi caută înlocuitor. Oficialii trupei de pe Parc de Princes au pus ochii pe Rafael Leao, starul de la AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe îşi va încheia contractul cu PSG la finalul sezonului, şi a decis să nu şi-l mai prelungească. Starul francez s-a hotărât şi va semna cu Real Madrid.

Conform ESPN, oficialii de la PSG îl consideră pe Rafael Leao înlocuitorul perfect pentru Kylian Mbappe. Lusitanul este unul dintre cei mai buni jucători ai lui AC Milan, astfel că francezii pregătesc o ofertă colosală, pentru a-l convinge pe acesta să semneze.

După ce presa din Franţa a anunţat plecarea lui Real Madrid la Real Madrid, PSG se vede nevoită să acţioneze cât mai repede, pentru a-l înlocui pe acesta. Pentru a-l aduce pe Leao pe Parc de Princes, francezii trebuie să plătească peste 100 de milioane de euro.

Rafael Leao este titular indiscutabil la AC Milan. Lusitanul de 24 de ani a marcat şase goluri în acest sezon, şi a reuşit să ofere şi şapte pase decisive, în cele 27 de meciuri bifate în toate competiţiile.

Leao mai are contract cu AC Milan până în vara lui 2028. Italienii l-au transferat pe starul portughez în 2019, de la Lille, plătind la momentul respectiv suma de 49,5 milioane de euro. Jucătorul este cotat, în acest moment, la suma de 90 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și