Închide meniul

Barcelona se menține la 8 puncte în fața Realului! PSG, victorie de senzație cu Lille. United a făcut show în Premier League. Rezultatele zilei, AICI

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 23:49

Reclamă
Barcelona se menține la 8 puncte în fața Realului! PSG, victorie de senzație cu Lille. United a făcut show în Premier League. Rezultatele zilei, AICI

Xavi a vorbit despre scăderea de formă a lui Robert Lewandowski de la Barcelona

Robert Lewandowski şi Xavi, în timpul unui meci/ Profimedia

Barcelona câștigă în fața lui Cadiz și se menține la 8 puncte în fața Realului, pe primul loc din La Liga. Tot duminică, PSG a obținut o victorie de senzație cu Lille, scor 4-3, în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Premier League, Manchester United a făcut show în meciul cu Leicester. „Diavolii” s-au impus cu 3-0 pe Old Trafford.

Barcelona câștigă și se menține la 8 puncte în fața Realului! Rezultatele zilei

Rezultatele zilei în campionatele de top din Europa:

Manchester United – Leicester 3-0
Tottenham – West Ham 2-0
PSG – Lille 4-3
Dortmund – Hertha 4-1
Salernitana – Lazio 0-2
Spezia – Juventus 0-2
AS Roma – Verona 1-0
Atletico Madrid – Athletic Bilbao 1-0
Barcelona – Cadiz 2-0

FINAL. Barcelona se impune fără emoții în fața lui Cadiz și reface avansul de 8 puncte față de marea rivală Real Madrid.

Reclamă

Min. 45+1. Finalul primei reprize!

Min. 45. Gol Barcelona! Lewandowski majorează avantajul gazdelor.

Min. 43. Gol Barcelona! Sergi Roberto deschide scorul!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1. A început meciul

Atletico Madrid – Athletic Bilbao 1-0

FINAL. Atletico câștigă la limită partida cu Bilbao! Trupa lui Diego Simeone se află în continuare pe locul 4 în Spania, cu 41 de puncte acumulate.

Min 73. GOOOL Atletico! Antoine Griezmann a deschis scorul.

Min 1. A început duelul din La Liga!

Spezia – Juventus 0-2

FINAL. Juventus obține cele 3 puncte și urcă pe locul 7 în Serie A.

Min 66. GOOOL Juventus! Angel Di Maria dublează avantajul torinezilor.

Min 32. GOOOL Juventus! Moise Kean a deblocat tabela.

Reclamă

Min 1. A început meciul!

Manchester United – Leicester 3-0

FINAL. Manchester United a făcut spectacol în fața „vulpilor” și s-a apropiat la 3 puncte de Manchester City, aflată pe locul 2 în Premier League.

Min 61. GOOOL Manchester United! Jadon Sancho duce scorul la 3-0 în favoarea „diavolilor”.

Min 56. GOOOL Manchester United! Rashford face „dubla”, cu un șut superb.

Min 25. GOOOL Manchester United! Marcus Rashford a deschis scorul pe Old Trafford.

Min 1. A început meciul!

PSG – Lille 4-3

FINAL. Victorie spectaculoasă obținută de PSG, la finalul unui meci fantastic.

Min. 90+5: PSG – Lille 4-3! Lionel Messi înscrie superb din lovitură liberă!

Min. 87: PSG – Lille 3-3! Kylian Mbappe reușește „dubla”!

Min. 69: PSG – Lille 2-3! Bamba înscrie cu un șut senzațional și oaspeții întorc scorul pe Parc des Princes!

Min. 58: PSG – Lille 2-2! David restabilește egalitatea din penalty!

Min. 24: PSG – Lille 2-1! Diakite reduce din diferență și o readuce în joc pe Lille

Min. 17: PSG – Lille 2-0! Neymar majorează diferența pentru parizieni!

Min. 11: PSG – Lille 1-0! Kylian Mbappe deschide scorul pentru campioana en-titre!

PSG – Lille, echipele de start:

PSG: Donnarumma – Pembele, Kimpembe, Ramos, N. Mendes – Vitinha, Verratti, Ruiz – Messi, Neymar, Mbappe 

Lille: Chevalier – Diakite, Fonte, Djalo, Weah – Andre, Angel Gomes – Andre Gomes, Cabella, Bamba – David

Tensiuni din ce în ce mai mari între Neymar și PSG! Motivul principal al conflictului

Starul brazilian este în conflict cu Luis Campos, directorul sportiv al parizienilor.

Situația de la PSG este una complicată, după înfrângerea suferită cu Bayern Munchen, scor 0-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Luis Campos a sosit în vara anului trecut la PSG. Oficialul parizian l-a adus și pe Christophe Galtier, actualul antrenor al Parisului. Ambii au venit de la Lille, echipă alături de care au reușit să câștige campionatul în Frana în sezonul 2020/2021.

Directorul sportiv de la PSG a avut un obiectiv clar în momentul venirii pe Parc des Princes: plecarea lui Neymar. Luis Campos a considerat că starul brazilian încurcă mai mult decât să ajute și a forțat transferul său. Totuși, sud-americanul nu a putut fi vândut, astfel că rămânerea sa la Paris a creat tensiuni uriașe, notează jurnaliștii din Franța.

PSG este lider în Franța, cu 55 de puncte, la o distanță de 5 lungimi de următoarea clasată, Marseille. Situația este una complicată în Liga Campionilor însă. După meciul tur de la Paris, Bayern Munchen este favorită pentru returul de pe Allianz Arena.

Real Madrid și PSG au intrat în cursa pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia! Suma colosală pusă în joc pentru starul lui Napoli

Cluburile de top din Europa, anume Real Madrid, PSG și Manchester City, se luptă pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, starul lui Napoli. Georgianiul de 21 de ani a impresionat în acest sezon, fiind pe primul loc alături de echipa sa, în Serie A. Cele trei formații de top sunt gata să „spargă banca” pentru mijlocașul, fiind dispuse să plătească o sumă colosală în schimbul lui.

Khvicha Kvaratskhelia evoluează la Napoli de la începutul sezonului. Italienii l-a transferat de la Dinamo Batumi, în schimbul a 10 milioane de euro. Într-un singur sezon petrecut în Serie A, cota mijlocașului georgian a crescut la 60 de milioane de euro, potrivit site-urile de specialitate.

Real Madrid, PSG și Manchester City îl urmăresc pe Khvicha Kvaratskhelia, cel supranumit de fanii lui Napoli „Kvaradona”, pentru asemănarea stilului său de joc cu cel al legendarului Diego Maradona.

Presa britanică anunță faptul că Napoli nu ar accepta o sumă de transfer mai mică de 100 de milioane. Newcastle a fost și ea interesată de serviciile internaționalului georgian, însă șeicii care conduc destinele clubului din Premier League ofereau „doar” aproximativ 60 de milioane de euro, propunere care a fost refuzată categoric de napoletani.

Chiar și agentul jucătorului a confirmat faptul că există interes din partea altor cluburi pentru Khvicha Kvaratskhelia, însă acesta, în momentul de față, este cu gândul doar la câștigarea titlului în Serie A.

„Există foarte mult interes din partea altor cluburi. Kvara, cu toate acestea, se gândește doar la câștigarea Scudetto-ului și la un parcurs cât mai bun în Champiosn League. Iubește să fie la Napoli. Mi-a spus că în fotbalul italian se vede jucând doar pentru Napoli. Nu va juca niciodată pentru alt club italian, se simte ca acasă în Napoli”, a declarat Mamuka Jugeli, agentul lui Khvicha Kvaratskhelia, potrivit sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și