Închide meniul

Lazio, victorie fără emoții în Serie A înaintea returului cu CFR Cluj! Ciro Immobile a marcat o dublă superbă. Avertisment pentru ardeleni

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2023, 19:02

Lazio, victorie fără emoții în Serie A înaintea returului cu CFR Cluj! Ciro Immobile a marcat o dublă superbă. Avertisment pentru ardeleni

Lazio a învins Salernitana, scor 2-0, în Serie A

Lazio a învins Salernitana, scor 2-0, în Serie A / Profimedia

Lazio a obținut o victorie fără emoții în Serie A, cu 4 zile înaintea returului cu CFR Cluj, din play-off-ul UEFA Conference League. Formația lui Maurizio Sarri a trecut de Salernitana, scor 2-0, în etapa a 23-a din campionatul Italiei. Ciro Immobile a strălucit din nou și a marcat o dublă superbă, cu care Lazio și-a asigurat cele 3 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio a urcat cel puțin temporar pe locul 4 în Serie A și are un moral excelent, înaintea manșei retur din Gruia. În tur, trupa din Roma s-a impus cu 1-0 în fața CFR-ului, grație golului înscris de același Immobile.

Lazio, victorie fără emoții în Serie A înaintea returului cu CFR Cluj!

Meciul CFR Cluj – Lazio, din Conference League, se va disputa joi seară, de la ora 19:45, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Lazio a avut parte de un meci liniștit pe terenul celor de la Salernitana. Ciro Immobile a deschis scorul în minutul 60. Atacantul lui Maurizio Sarri a reluat în plasă din fața porții, după pasa ideală oferită de Marusic.

Immobile a ieșit din nou la rampă, în minutul 69. Vârful lui Lazio a căzut în careu după ieșirea hazardată a portarului de la Salernitana. Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Ciro Immobile și-a asumat responsabilitatea și a marcat cu un șut în stânga goalkeeper-ului gazdelor.

Lazio putea face 3-0 pe tabelă în minutul 89, dar Luis Alberto a ratat un penalty.

Lazio se află pe locul 4 în Serie A, cu 42 de puncte acumulate. Echipa lui Sarri este la o diferență uriașă, de 20 de puncte, în spatele liderului Napoli, cu 15 meciuri rămase de disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Ce le-a transmis Dan Petrescu jucătorilor după eșecul cu Lazio: „Nu înțeleg de unde sunt atâtea pretenții!”

Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă atunci când a fost întrebat ce le-a transmis jucătorilor după eșecul cu Lazio. Ardelenii au fost învinși în Conference League pe „Olimpico” din  Roma, scor 0-1, nereușind să pună în pericol poarta lazialilor.

Tehnicianul campioanei României a avut un răspuns categoric, scoțând în evidență diferența uriașă care există între fotbalul românesc și cel din Occident.

Dan Petrescu a precizat că nu avea de ce să-i certe pe fotbaliștii săi pentru că nu s-a putut face mai mult. În plus, „Bursucul” consideră că meciul de campionat cu FC Argeș este mult mai important decât returul cu Lazio.

„N-am avut nicio replică dură pentru jucători, n-am avut pe cine să critic, astă e nivelul, n-am ce să le reproşez, dacă au dat tot. N-avem timp să ne gândim la meciul acela. Nu înţeleg de unde sunt atâtea pretenţii, dacă reuşim joi să-i eliminăm va fi un miracol. Nimeni nu vede realitatea. Dacă cineva vorbeşte, e criticat.

Trebuie să ne gândim la meciul acesta, mai important de 10 ori decât meciul cu Lazio. E clar că performanţa de mâine nu va fi foarte bună, după un drum lung. Va fi important rezulatul. Trebuie să-i odihnim. Argeşul arată foarte bine, mi-au plăcut. Garita e în formă maximă”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Recomandări
  • Lazio, victorie fără emoții în Serie A înaintea returului cu CFR Cluj
  • Ciro Immobile a marcat o dublă superbă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și