Închide meniul

Lionel Messi, gol providențial în prelungirile partidei PSG – Lille 4-3!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 februarie 2023, 16:49

Lionel Messi, gol providențial în prelungirile partidei PSG – Lille 4-3!

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al anului, la gala "FIFA The Best 2023"

Lionel Messi, în timpul unui meci la PSG / Profimedia

Lionel Messi a marcat un gol providențial în prelungirile partidei PSG – Lille 4-3! Astfel, starul argentinian a reușit să aducă victoria celor de la PSG. În prezent, PSG se află pe primul loc din Ligue 1, cu 57 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a fost transferat de PSG, în vara lui 2021, liber de contract, de la FC Barcelona.

Lionel Messi, gol providențial în prelungirile partidei PSG – Lille 4-3

Lionel Messi a marcat golul victoriei, pentru PSG, în minutul 90+5 al partidei cu Lille. Starul argentinian a trimis mingea lângă bară, din lovitură liberă, fără să-i dea vreo șansă portarului Lucas Chevalier. VEZI VIDEO AICI

Pentru PSG, au mai marcat Neymar și Mbappe (două goluri). În timp ce golurile oaspeților au fost semnate de Diakite, David și Bamba.

Condiția pentru care Lionel Messi ar reveni la FC Barcelona

Recent, s-a vehiculat faptul că Lionel Messi ar putea reveni la FC Barcelona. Însă, Matias Messi, fratele lui Lionel Messi, a declarat faptul că această mutare ar fi posibiliă doar dacă președintele Joan Laporta ar pleca de la formația catalană.

Reclamă

„Nu o să ne întoarcem la Barcelona. Dacă o să o facem, totuși, urmează o curățenie, care să-l includă și pe Joan Laporta. Oamenii din Barcelona nu l-au susținut pe Messi.

Trebuiau să facă un protest sau ceva de genul pentru ca Leo să rămână și Laporta să plece. Spaniolii sunt niște trădători”, a spus Matias Messi, într-un podcast.

Leo Messi este patrimoniul Barcelonei și suntem mândri de acest lucru. Este cel mai bun jucător din lume și din istorie. Nu mă faceți să vorbesc despre Messi, el aparține de PSG și nu vreau să comentez nimic despre jucătorii altor echipe. Relațiile cu Messi sunt corecte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu dau importanță cuvintelor fratelui său. Și-a cerut scuze. Tot ce a spus este de înțeles, nu mă mai gândesc la asta. Acest lucru nu afectează relația cu Messi. Este trist cum s-a încheiat”, a spus Joan Laporta, despre declarația fratelui lui Messi, conform Mundo Deportivo.

Neymar s-a accidentat în PSG – Lille și a fost scos cu targa de pe teren

În minutul 48 al meciului de la Paris, Neymar s-a duelat pentru minge cu un adversar, a fost împins și a avut parte de o cădere extrem de urâtă. Fotbalistul brazilian și-a sucit glezna la contactul cu solul și nu a mai putut continua meciul, acesta fiind scos cu targa.

Vestea accidentării vine într-un moment cum nu se putea mai rău pentru PSG, având în vedere că formația franceză o va întâlni pe Bayern Munchen, pe data de 8 martie, în returul optimilor Ligii Campionilor. În partida tur, PSG a fost învinsă cu scorul de 0-1.

Tensiuni între Neymar și conducerea de la PSG

Recent, presa din Franța a scris despre faptul că Neymar nu s-ar afla într-o relație tocmai bună cu Luis Campos, directorul sportiv de la PSG.

Luis Campos a sosit în vara anului trecut la campioana Franței. Oficialul parizian l-a adus și pe Christophe Galtier, actualul antrenor al Parisului. Ambii au venit de la Lille, echipă alături de care au reușit să câștige campionatul în Franța în sezonul 2020/2021.

Directorul sportiv de la PSG a avut un obiectiv clar în momentul venirii pe „Parc des Princes”: plecarea lui Neymar. Luis Campos a considerat că fotbalistul brazilian încurcă mai mult decât să ajute și a forțat transferul său. Totuși, sud-americanul nu a putut fi vândut, astfel că rămânerea sa la PSG a creat tensiuni uriașe, notează jurnaliștii din Franța.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și