Închide meniul

PSG, „lovitură” pentru Barcelona! Robert Lewandowski e aşteptat la Paris, unde poate fi coleg cu Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 iulie 2022, 9:33

PSG, „lovitură pentru Barcelona! Robert Lewandowski e aşteptat la Paris, unde poate fi coleg cu Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar

PSG, "lovitură" pentru Barcelona: Robert Lewandowski e aşteptat la Paris

Robert Lewandowski, în timpul unui duel cu Neymar / Profimedia

PSG pregăteşte o adevărată „lovitură” pentru Barcelona. Catalanii au probleme în realizarea transferului lui Robert Lewandowski, iar atacantul e aşteptat la Paris, unde poate fi coleg cu Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern cere 50 de milioane de euro în schimbul golgheterului Germaniei, însă problemele financiare o împiedică pe Barcelona să realizeze transferul.

PSG, „lovitură” pentru Barcelona: Robert Lewandowski e aşteptat la Paris

„Lewa” își dorește să semneze cu Barcelona cât mai repede, până pe 12 iulie, pentru a nu fi nevoit să meargă la reunirea lotului lui Bayern. Totuşi, atacantul polonez poate ajunge şi la PSG.

Campioana Franţei este atentă la situaţia lui „Lewa”, notează Mundo Deportivo, care anunţă că atacantul este pe placul lui Christophe Galtier.

PSG vrea să îl aducă pe Robert Lewandowski pentru ca tinerii Gianluca Scamacca (23 ani) şi Hugo Ekitike (19 ani), posibilele transferuri din această vară, să aibă de la cine învăţa, notează sursa citată.

Reclamă

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, spunea Robert Lewandowski luna trecută, potrivit sport.onet.pl.

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona

Bayern Munchen a avut o replică istorică pentru Barcelona, în legătură cu transferul lui Robert Lewandowski. Conform jurnalistului de la The Athletic, Raphael Honigstein, bavarezii i-au ironizat pe catalani.

Barcelona şi-ar fi dorit ca banii pe care îi vor cheltui pentru aducerea pe Camp Nou a lui Lewandowski să fie trimişi în conturile bavarezilor, în mai multe tranşe, în următorii doi ani. Campionii din Bundesliga au răspuns cu aroganţă.

Reclamă 4 / 0/3

„Bayern i-a spus Barcelonei că nu vrea să primească banii în rate pentru că nimeni nu poate garanta că Barcelona va mai exista în următorii ani. Aceştia vor toţi banii în această vară”, a spus Raphael Honigstein, citat de sportbible.com.

Pe de altă parte, starul lui Bayern Munchen își dorește să ajungă cu orice preț pe Camp Nou, iar ultima veste oferită de agentul său, Pini Zavahi, îi dă „aripi” polonezului, precum și oficialilor catalani.

Robert Lewandowski vrea să se lupte cu Karim Benzema în La Liga

„Lewa” are bagajele făcute și așteaptă transferul răsunător pe Camp Nou. Polonezul vrea să-i facă concurență lui Karim Benzema, “mașinăria de goluri” a lui Real Madrid.

Dezvăluirea impresionantă a fost făcută de Cezary Kucharsk, fostul agent al lui Lewandowski:

“Vrea să arate că e mai bun decât Benzema. Acesta este un alt motiv pentru care vrea să plece la Barca. Lewandowski nu are visuri. Pentru el, fotbalul este un job, iar el este foarte profesionist. Real Madrid și Barcelona sunt la același nivel.”, a spus Cezary Kucharsk, citat de cotidianul Marca.

Robert Lewandowski și Karim Benzema au marcat pe bandă rulantă în stagiunea precedentă. Atacantul lui Bayern a înscris de 50 de ori în toate competițiile, în timp ce vârful Realului a punctat de 44 de ori. Fiecare a contribuit la cucerirea titlului în campionatul intern, iar Benzema se poate lăuda și cu trofeul UEFA Champions League.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și