Închide meniul

PSG – Real Madrid 1-0 | ”Mamma mia, e incredibil!” Gianluigi Donnarumma, cuvinte uriașe la adresa lui Kylian Mbappe: ”E un extraterestru!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 8:52

Reclamă
PSG – Real Madrid 1-0 | ”Mamma mia, e incredibil!” Gianluigi Donnarumma, cuvinte uriașe la adresa lui Kylian Mbappe: ”E un extraterestru!”

Gianluigi Donnarumma, cuvinte uriașe la adresa lui Kylian Mbappe

Profimedia

Gianluigi Donnarumma, cuvinte uriașe la adresa lui Kylian Mbappe

Mbappe a înscris golul victoriei în minutul 90+3 și a declanșat isteria pe Parc des Princes. La final, Gianluigi Donnarumma și-a lăudat coechipierul, care urmează să își decidă viitorul în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Kylian Mbappe… Mamma mia! E un extraterestru. E incredibil. E spectacol cu le și pe teren, dar și în afară. Noi ne bucurăm de el în fiecare zi. Va decide curând dacă rămâne la Paris sau pleacă”, a declarat Gianluigi Donnarumma, citat de Fabrizio Romano.

PSG – Real Madrid 1-0 | Kylian Mbappe, prima reacție după golul fabulos din minutul 90+3

Kylian Mbappe a decis meciul PSG – Real Madrid, scor 1-0, meci din optimile UEFA Champions League. La finalul partidei, superstarul francez a oferit o primă reacție după ce a contribuit la unul dintre cele mai importante succes din istoria clubului. Mbappe a înscris chiar în poarta echipei cu care este așteptat să semneze la finalul sezonului.

Jurnaliștii de la Movistar i-au luat un interviu chiar pe teren și l-au întrebat dacă va îmbrăca tricoul Realului. Surprinzător, Mbappe le-a răspuns în limba spaniolă.

Nu m-am decis în privința viitorului meu. Eu joc pentru PSG, una dintre cele mai bune echipe din lume. Dacă acest meci mi-a influențat viitorul? Nu! Nu m-am hotărât, voi da tot ce am mai bun și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul viitor„, a declarat Kylian Mbappe, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și