Închide meniul
VIDEO

Radu Drăgușin a înscris din nou pentru Genoa! Meci senzațional reușit de fundașul român

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 februarie 2023, 19:18

Radu Drăgușin a înscris din nou pentru Genoa! Meci senzațional reușit de fundașul român

Radu Drăguşin, inclus în echipa etapei din Serie B

Radu Drăgușin, într-un meci la Genoa / Profimedia

Radu Drăgușin a înscris din nou pentru Genoa! Fundașul român a deschis scorul în meciul cu Spal, câștigat cu scorul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a fost din nou decisiv pentru „grifoni”, după ce în etapa precedentă a reușit să înscrie împotriva celor de la Modena.

Radu Drăgușin a înscris din nou pentru Genoa! Meci senzațional reușit de fundașul român

În minutul 77 al meciului, românul s-a înălțat extraordinar la o centrare și înscris fără probleme cu o lovitură de cap. Golul a fost foarte important deoarece a reușit să modifice tabela pentru prima dată în meci. Ulterior, gazdele s-au dezlănțuit și au mai înscris de două ori, în prelungiri.

Radu Drăgușin s-a descurcat excelent și în defensivă, fiind unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei. Genoa se află pe locul 2 actualmente în Serie B, cu 46 de puncte.

Reclamă

Radu Drăgușin, șanse mari să continue în Italia: „Vor achita 6 milioane de euro pentru el”

Radu Drăgușin are șanse mari să continue în Italia. Genoa, formație la care este împrumutat de la Juventus, este pregătită să-l transfere definitiv.

Fundașul de 20 de ani a impresionat în Serie B și i-a convins pe oficialii de la Genoa.

„Genoa are opțiune obligatorie de cumpărare, pentru suma de 6 milioane de euro. După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare, pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract.

Reclamă 4 / 0/3

Era, practic, o formalitate, pentru că singura modalitate ca să nu-l cumpere, era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului. Nu cred că era posibil așa ceva, pentru că echipa e pe locul al treilea și joacă bine”, a declarat Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, pentru sport.ro.

Mai mult, Florin Manea a dezvăluit că există interes real și din Anglia pentru fundașul român.

„E interes serios din Anglia pentru el, dar e de doar șase luni la Genoa. Planul nostru e să-l las să joace măcar un an acolo. Să promoveze, să mai joace un an în Serie A, apoi cred că e pregătit pentru orice echipă de top din lume.

E urmărit serios de cluburi din top 5 din Anglia. Nu dau nume, dar sunt cluburi bogate și țin permanent legătura cu scouterii lor. Vrem să ajungă acolo, dar să și joace. Asta e ideea, nu doar să se transfere în Premier League”, a mai spus Florin Manea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și