Închide meniul

Radu Drăguşin, asemănat de Florin Răducioiu cu Virgil Van Dijk: „Are un potenţial extraordinar!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 9:38

Radu Drăguşin, asemănat de Florin Răducioiu cu Virgil Van Dijk: „Are un potenţial extraordinar!

Radu Drăguşin, asemănat de Florin Răducioiu cu Virgil Van Dijk

Virgil Van Dijk şi Radu Drăguşin/ Colaj Profimedia

Radu Drăguşin a fost asemănat de Florin Răducioiu cu Virgil Van Dijk. Fostul internaţional s-a declarat impresionat de calităţile fundaşului român, căruia îi prevede un viitor strălucit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost cumpărat definitiv de Genoa, în această vară, de la Juventus. În sezonul trecut, fundaşul a fost jucător de bază în trupa „grifonilor”, reuşind să promoveze în Serie A.

Radu Drăguşin, asemănat de Florin Răducioiu cu Virgil Van Dijk

Florin Răducioiu a declarat că Radu Drăguşin se aseamănă la stilul de joc cu Virgil Van Dijk, căpitanul celor de la Liverpool. Fostul internaţional este de părere că stopperul naţionalei României are calităţile necesare pentru a deveni un viitor fundaş al „cormoranilor”.

„Se spunea acum câțiva ani de el (n.r- Ricardo Grigore) că ar fi, oarecum, urmașul lui Van Dijk, marele apărător al lui Liverpool.

Dar eu cred, fac o mică paranteză, că ar fi Drăgușin. Are un potențial extraordinar și poate să devină cu adevărat… Are multe calități similare cu Van Dijk. Vorbesc foarte serios. Îl încurajez foarte mult și sunt foarte aproape de acest copil. Are mare calități și posibilități să devină un viitor Van Dijk”, a declarat Florin Răducioiu, conform gsp.ro.

Reclamă

În sezonul trecut, Radu Drăguşin a bifat 40 de meciuri pentru Genoa, echipă alături de care a promovat în Serie A. De asemenea, fundaşul central de 21 de ani a marcat şi patru goluri.

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după ce a primit oferte de la Napoli şi AC Milan

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul. Dorit de Napoli şi AC Milan, fundaşul naţionalei va continua la Genoa.

Impresarul fotbalistului, Florin Manea, a precizat că Radu Drăguşin a fost lăudat pentru evoluţia din amicalul cu Monaco, pe care Genoa l-a câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt oferte în continuare, dar am luat decizia de principiu să mai rămânem la Genoa încă un sezon. Radu are șansa să fie titular în toate meciurile din sezonul viitor al campionatului Italiei. Dacă nu apare vreo ofertă extraordinară, mai stăm cel puțin un an aici, deși probabil o să fie coadă (n.r.: râde) pentru el în iarnă”, a declarat Florin Manea pentru prosport.ro.

„A jucat foarte bine în ultimul amical și a fost lăudat în mod special de conducătorii clubului. Au fost cu adevărat impresionați de modul în care a evoluat”, a mai spus Florin Manea pentru sursa citată.

Radu Drăguşin a fost titular în amicalul Genoa – Monaco, încheiat cu scorul de 1-0. Internaţionalul român a contribuit esenţial la victoria grifonilor, elevii lui Alberto Gilardino neprimind gol în acest meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și