Închide meniul

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după ce a primit oferte de la Napoli şi Milan! Anunţul lui Florin Manea

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iulie 2023, 20:13

Reclamă
Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după ce a primit oferte de la Napoli şi Milan! Anunţul lui Florin Manea

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după ce a primit oferte de la Napoli şi Milan

Radu Drăguşin, într-un meci pentru Genoa / Profimedia Images

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul. Dorit de Napoli şi AC Milan, fundaşul naţionalei va continua la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul fotbalistului, Florin Manea, a precizat că Radu Drăguşin a fost lăudat pentru evoluţia din amicalul cu Monaco, pe care Genoa l-a câştigat.

Radu Drăguşin şi-a decis viitorul, după ce a primit oferte de la Napoli şi Milan!

Sunt oferte în continuare, dar am luat decizia de principiu să mai rămânem la Genoa încă un sezon. Radu are șansa să fie titular în toate meciurile din sezonul viitor al campionatului Italiei. Dacă nu apare vreo ofertă extraordinară, mai stăm cel puțin un an aici, deși probabil o să fie coadă (n.r.: râde) pentru el în iarnă”, a declarat Florin Manea pentru prosport.ro.

A jucat foarte bine în ultimul amical și a fost lăudat în mod special de conducătorii clubului. Au fost cu adevărat impresionați de modul în care a evoluat”, a mai spus Florin Manea pentru sursa citată.

Radu Drăguşin a fost titular în amicalul Genoa – Monaco, încheiat cu scorul de 1-0. Internaţionalul român a contribuit esenţial la victoria grifonilor, elevii lui Alberto Gilardino neprimind gol în acest meci.

Reclamă

Starul cu care Radu Drăguşin a păstrat legătura, după ce a plecat de la Juventus: „Mi-a dat multă încredere!”

S-a aflat care este starul cu care Radu Drăguşin a păstrat legătura, după ce a plecat de la Juventus. Internaţionalul român susţine că schimbă mesaje des cu Alvaro Morata, atacant care în prezent evoluează la Atletico Madrid.

Radu Drăguşin a fost transferat definitiv de Genoa de la Juventus, la finalul sezonului trecut.

Radu Drăguşin a fost coleg la Juventus cu Alvaro Morata, jucător de care internaţionalul român a fost foarte apropiat. Morata de altfel, în momentul în care fundaşul a debutat la prima echipă a torinezilor, a postat o fotografie pe contul oficial de Instagram, cu un scurt mesaj de susţinere pentru român.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin susţine că, în ciuda faptului că nu mai împarte acelaşi vestiar cu Alvaro Morata, a rămas apropiat de acesta. Internaţionalul român a mărturisit că schimbă des mesaje cu atacantul iberic, acesta fiind unul dintre colegii care i-au dat cea mai mare încredere, pe vremea când era înregistrat la Juventus.

„Din când în când mai vorbim prin mesaje. Ne urăm la mulți ani și de bine când ne schimbăm echipele. Alvaro e un coechipier foarte important, mi-a dat multă încredere”, a declarat Radu Drăguşin, pentru sport.ro.

5,5 milioane de euro a plătit Genoa celor de la Juventus, în schimbul lui Radu Drăguşin. Fundaşul de 21 de ani a bifat 40 de meciuri pentru „grifoni”, în sezonul trecut, reuşind să marcheze şi patru goluri.

„A fost Genoa alegerea bună?” Radu Drăguşin a dat răspunsul imediat

„A fost Genoa alegerea bună?” a fost întrebarea la care Radu Drăguşin a oferit răspunsul imediat. Fundaşul naţionalei României s-a declarat foarte mulţumit de alegerea pe care a făcut-o, atunci când a semnat cu „grifonii”.

Radu Drăguşin a susţinut că se bucură de încredere la Genoa, fapt pe care îl căuta în momentul în care a plecat de la Juventus. Stopperul român de 21 de ani a dezvăluit că atât Alberto Gilardino, antrenorul formaţiei, cât şi ceilalţi jucători, sunt alături mereu de el, fapt pe care îl consideră fundamental într-o echipă.

(n.r. A fost Genoa alegerea corectă) Alegerea corectă? Mai mult, a fost cea mai bună alegere pe care aș fi putut s-o fac. Căutam un club care să-mi dea încredere și l-am descoperit aici.

Am găsit cele mai bune condiții de a crește. Această echipă mi-a oferit tot ce aveam nevoie. I-am simțit mereu pe toți alături de mine, de la colegi la Mister, de la club la fani, ceea ce e fundamental pentru un jucător”, a declarat Radu Drăguşin, în presa din Italia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
1:13
Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!”
13
mai
0:55
„Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat
13
mai
0:30
VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni”
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și