Închide meniul

Radu Drăguşin, repriză de coşmar în Tottenham – Bayern Munchen: „Am văzut suficient”. Fanii nu l-au menajat pe român

Publicat: 10 august 2024, 20:56

Reclamă
Radu Drăguşin, repriză de coşmar în Tottenham – Bayern Munchen: „Am văzut suficient. Fanii nu l-au menajat pe român

Radu Drăguşin, repriză de coşmar în Tottenham - Bayern Munchen: "Am văzut suficient". Fanii nu l-au menajat pe român

Radu Drăguşin / Profimedia

Radu Drăguşin a avut o repriză de coşmar în Tottenham – Bayern Munchen. Cele două echipe dispută al doilea amical al verii, iar bavarezii au intrat la cabine cu scorul de 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a fost trimis încă din primul minut în teren de Ange Postecoglou, dar a avut parte de o misiune extrem de complicată în faţa atacanţilor lui Bayern Munchen.

Radu Drăguşin, repriză de coşmar în Tottenham – Bayern Munchen: „Am văzut suficient”. Fanii nu l-au menajat pe român

Update 21:26: Bayern Munchen s-a impus pentru a doua oară în această vară în faţa lui Tottenham. Bavarezii au câştigat cu 3-2 meciul de la Londra. Kulusevski a marcat şi al doilea gol, în minutul 62. Radu Drăguşin a evoluat la Spurs în primele 45 de minute.

Chiar dacă Kulusevski a deschis scorul încă din primul minut, Upamecano, Gnabry şi Muller au marcat şi ei în primele 45 de minute.

Fanii lui Spurs s-au plâns la golul marcat de Upamecano, care a trimis din câţiva metri balonul în poartă, chiar de lângă fundaşul român. De asemenea, Drăguşin a comis şi faultul din care a ieşit lovitura liberă în urma căreia a înscris Thomas Muller. Pentru acel fault, Drăguşin a fost avertizat, dar a fost apărat de unii fani Tottenham, care susţin că fundaşul român nu a atins jucătorul lui Bayern.

Reclamă
Reclamă 4

Cu toate acestea, un cont dedicat fanilor lui Spurs a avut o reacţie mai dură la adresa fundaşului român, în urma golului marcat de Muller: „Alt fault comis de Drăguşin. Să intre Romero şi van de Ven. Am văzut suficient”.

Un alt fan al celor de la Spurs a scris: „E doar un amical, dar Drăguşin nu e suficient de bun”. Acelaşi fan s-a plâns însă şi de prestaţiile lui Son şi Kulusevski.

Reclamă

În cele din urmă, Radu Drăguşin a fost schimbat la pauză, alături de mai mulţi jucători de la Tottenham. În total, Ange Postecoglou a efectuat 8 schimbări după primele 45 de minute.

Radu Drăguşin a avut însă şi reuşite în meciul cu Bayern. Fundaşul român s-a remarcat printr-o intervenţie spectaculoasă, salvând echipa de la un gol ca şi făcut.

Radu Drăguşin, criticat de o legendă din Premier League: „Tottenham are probleme!”

Radu Drăguşin a fost criticat de o legendă din Premier League, după prima jumătate de sezon petrecută la Tottenham. William Gallas, fost fundaş cu peste 300 de meciuri în campionatul englez, l-a analizat pe internaţionalul român şi a declarat că acesta nu este de nivelul fotbalului englez.

William Gallas a declarat că Tottenham mai are nevoie de un fundaş central, pentru sezonul viitor. Acesta consideră că Spurs va avea probleme în defensivă, în cazul în care unul dintre titulari, Micky Van de Ven sau Cristian Romero, se vor accidenta.

Despre Radu Drăguşin, William Gallas a transmis că nu se ridică la nivelul din Premier League. Fostul jucător consideră că internaţionalul român „nu e suficient de bun” pentru a evolua la Tottenham.

„Le mai trebuie un fundaș central în cazul în care Romero se accidentează sau e suspendat. Îmi place mult de Van de Ven, e grozav, dar are probleme cu accidentările. Dacă îi scoți pe ăștia doi din apărare, Tottenham are probleme. S-au chinuit fără ei în sezonul trecut.

L-au semnat pe Drăgușin în ianuarie. L-am văzut la treabă și, dați-mi voie să zic, nu are nivelul necesar pentru a juca la Tottenham, dacă echipa vrea să concureze cu cele mai bune echipe din campionat. Din păcate, nu e suficient de bun. Îmi pare rău s-o zic, dar e adevărat”, a declarat William Gallas, conform presei britanice.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:23

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

9:13

România și SUA au bătut palma, dar CIO și FIG nici nu au vrut să audă! Scenariul refuzat de cele două foruri

9:05

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

9:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Joan Melly şi Delvine Meringor vor lua startul la maraton

8:46

SUA, o nouă medalie de aur la Jocurile Olimpice la baschet masculin! Stephen Curry a făcut spectacol în finala de la Paris

8:45

„Suntem păgubaşi! Mergem la FIFA!” Mihai Stoica, noi detalii după ce FCSB nu a încasat banii după transferul lui Florinel Coman

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și