Închide meniul

Radu Drăgușin a postat un mesaj de despărţire pentru fanii „grifonilor”, dar l-a şters la scurt timp distanţă! Ce le transmitea

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 20:23

Reclamă
Radu Drăgușin a postat un mesaj de despărţire pentru fanii „grifonilor, dar l-a şters la scurt timp distanţă! Ce le transmitea

Radu Drăgușin a postat un mesaj de despărţire pentru fanii "grifonilor", dar l-a şters

Radu Drăgușin / Profimedia

Radu Drăgușin a postat un mesaj de despărţire pe contul său de Instagram pentru fanii „grifonilor”, dar l-a şters la scurt timp distanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul transferat de către Tottenham a fost legitimat la Genoa încă din perioada în care echipa activa în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. În tricoul „grifonilor” a adunat 62 de partide în care a reușit să marcheze de 6 ori și să ofere o pasă decisivă.

Radu Drăgușin s-a despărțit oficial de Genoa! Mesajul postat de fundaș

UPDATE: Radu Drăgușin a șters mesajul postat pe contul de Instagram, după aproximativ 15 minute.

Înainte de a fi prezentat oficial de Tottenham, fundașul echipei naționale a postat un mesaj pentru fanii celor de la Genoa, prin intermediul contului oficial de Instagram. Radu Drăgușin le-a mulțumit suporterilor echipei din Serie A și a menționat faptul că nu va uita niciodată momentele frumoase petrecute în tricoul „grifonilor”.

„Dragi genovezi,

Reclamă

Este greu să explic în doar câteva cuvinte o perioadă de viață care a însemnat atât de mult pentru mine. Voi încerca totuși.

Este greu să scriu atât de multe pagini emoționante deodată.

Este dificil, să uit pașii pe care i-am făcut împreună, de la visul de promovare până la aceste luni în Serie A: nu îi voi uita, de fapt îi voi purta aproape de suflet. Pentru totdeauna.

Reclamă 4 / 0/3

Este greu, dar sunt momente în viață când două căi se despart.

Îmi va fi dor să mă bucur pe un stadion de vis, să sar cu voi la finalul meciurilor, să mă întorc spre peluză și să simt fiorii, să glumesc pentru că mă încadrează cu camera. Îmi va fi dor de toată dragostea voastră.

Mulțumesc Genoa, mulțumesc genovezi: veți fi mereu în inima mea. Vreau să vă salut așa, cu cuvinte puține, dar sincere. Vă iubesc atât de mult”, a fost mesajul postat de Radu Drăgușin.

Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham

Ilie Dumitrescu este de părere că Radu Drăgușin a impresionat pe toată lumea și datorită faptului că a făcut pasul în fotbalul mare de la o vârstă fragedă.

De asemenea, „Mister” a menționat că și perioada petrecută în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY, l-au ajutat pe Radu Drăgușin să devină unul dintre cei mai buni fundași din Serie A.

„Un lucru extraordinar pentru fotbalul românesc. Transferul ăsta este rezultatul evoluțiilor lui Drăgușin la cel mai înalt nivel. Vorbim și despre echipa națională, dar și despre Genoa.

Eu cred că extrem de important, în ascensiunea lui, a fost pasul făcut la Juventus, ca și junior. Pasul la seniori l-a făcut într-un vestiar cu jucători cu mare experiență, un vestiar care câștigase de 5 ori campionatul la rând, și cu 2 finale de Champions League.

Reclamă

S-a schimbat foarte mult, de la 16 ani la 19 ani. A jucat și în Serie B, cu Genoa, a jucat și la echipa națională, unde este un jucător de bază. În Serie A a demonstrat că este unul dintre cei mai buni fundași din Italia”, a spus Ilie Dumitrescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și