Închide meniul

Rafael Leao s-a distrat cu 3 jucători de la Inter şi a reuşit o „dublă” de senzaţie în derby! Meci nebun la Milano

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 septembrie 2022, 20:35 / Actualizat: 3 septembrie 2022, 21:55

Reclamă
Rafael Leao s-a distrat cu 3 jucători de la Inter şi a reuşit o „dublă de senzaţie în derby! Meci nebun la Milano

Rafael Leoa a marcat o dublă de senzaţie în derby-ul cu Inter

Profimedia

Rafael Leao s-a distrat cu 3 jucători de la Inter şi a reuşit o „dublă” de senzaţie în derby. Atacantul de la Milan a dus scorul la 3-1. Imediat, însă, Inter a revenit în joc după golul lui Dzeko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milan – Inter a oferit un meci nebun. Rafael Leao a fost cel mai bun jucător al campioanei Italiei. Cel mai bun jucător al sezonului trecut din Serie A a făcut show şi în derby-ul cu Inter.

Rafael Leao s-a distrat cu 3 jucători de la Inter şi a reuşit o „dublă” de senzaţie în derby

Golul din minutul 60 a fost incredibil. Leao a primit mingea de la Giroud, iar atacantul de la Milan a pătruns nestingherit în careu, deşi era flancat de 3 jucători de la Inter. Aceştia au părut parcă hipnotizaţi de atacantul Milanului, care a trimis nestingherit la colţul lung, fără speranţe pentru Handanovic.

Video AICI cu golul lui Rafael Leao.

Paolo Maldini, cuvinte de laudă la adresa lui Leao: „Este un diamant neşlefuit”

Paolo Maldini, directorul tehnic al celor de la AC Milan, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Rafael Leao. Acesta consideră ca „rossoneri” au făcut o afacere bună prin cumpărarea sa de la Lille, în 2019, în schimbul sumei de 24 de milioane euro, şi puerea unei clauze de 150 de milioane de euro.

Reclamă

„Leao este un diamant neşlefuit, a avut îmbunătăţiri considerabile an de an. L-am luat de pe banca lui Lille cu 24 de milioane de euro şi imediat i-am pus o clauză de 150 de milioane. Am crezut în potenţialul său, a fost mereu un campion. E clar faptul că în viitor, dacă Leao nu este la nivelul lui Milan sau Milan nu este de nivelul lui Leao, lucrurile se pot schimba. Dar pentru moment, creşterea este exponenţială pentru club şi pentru jucător”, a declarat Maldini pentru gazzettadellosport.

Rafael Leao a avut un sezon de vis în tricoul lui AC Milan. A devenit campion cu gruparea de pe San Siro, într-un sezon în care a marcat 14 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 12, în 42 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile. Pe lânga asta, pe plan individual, a fost ales MVP-ul sezonului în Serie A, în ciuda vârstei de doar 22 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și