Închide meniul

Rangers, mesaj despre Ianis Hagi pe site-ul oficial al clubului! Ce au transmis scoţienii despre jucătorul naţionalei

Bogdan Stănescu Publicat: 12 septembrie 2024, 10:46

Reclamă
Rangers, mesaj despre Ianis Hagi pe site-ul oficial al clubului! Ce au transmis scoţienii despre jucătorul naţionalei

Rangers, mesaj despre Ianis Hagi pe site-ul oficial al clubului!

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Rangers a transmis un mesaj despre Ianis Hagi pe site-ul oficial al clubului! Jucătorul naţionalei, trimis de antrenorul lui Rangers la echipa a doua, a fost lăudat pentru prestaţia din meciul cu Lituania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intrat pe teren în minutul 70 al meciului cu Lituania, Ianis Hagi a obţinut penalty-ul din care România a marcat cel de al doilea gol. „Tricolorii” aveau să câştige cu 3-1 cel de al doilea meci din acest sezon de Liga Naţiunilor.

Rangers, mesaj despre Ianis Hagi pe site-ul oficial al clubului! Ce au transmis scoţienii despre jucătorul naţionalei

Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri ale României, care a colectat toate punctele disponibile în Nations League. Jucătorul de 25 de ani a fost rezervă și a intrat de fiecare dată în repriza secundă, având o contribuție decisivă la victoria echipei sale contra Lituaniei.

La egalitate și aproape de fluierul final, mijlocașul a fost doborât în suprafața de pedeapsă, iar Răzvan Marin a reluat de la punctul de var și a adus un triumf dramatic pentru România”, au transmis scoţienii, pe site-ul oficial al lui Rangers.

Ianis Hagi se află într-o situaţie dificilă la echipa scoţiană. Fiul lui Gică Hagi ar fi acceptat înjumătăţirea salariului, dar tot nu s-a întors la prima echipă.

Reclamă
Reclamă

Chiar şi fanii lui Rangers au criticat modul în care e tratat Ianis Hagi la echipa scoţiană. Gică Hagi a reacţionat vehement după decizia lui Rangers de a-l trimite la echipa a doua pe fiul lui.

„El a câştigat meciul!” Gigi Becali l-a lăudat pe Ianis Hagi, după ce a fost decisiv pentru România!

Gigi Becali l-a lăudat pe Ianis Hagi, după ce internaţionalul român a fost decisiv pentru România. Patronul de la FCSB a transmis că „tricolorii” au reuşit să obţină cele trei puncte, datorită fiului „Regelui”.

Ianis Hagi a fost trimis în teren în minutul 70, luându-i locul lui Dennis Man. În minutul 87, internaţionalul român a scos un penalty, la scorul de 1-1, lovitura de la 11 metri fiind transformată ulterior de Răzvan Marin.

Reclamă

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi. Latifundiarul din Pipera este de părere că fiul „Regelui” a contribuit decisiv la victoria obţinută de România, în duelul cu Lituania.

Patronul de la FCSB a mai subliniat faptul că Ianis Hagi este la vârful carierei, dat fiind faptul că are 25 de ani.

„Noi îi datorăm victoria şi lui Ianis, el a câştigat meciul. Dacă nu scotea el 11 metri, mai câştigam noi? Scoateţi în evidenţi, Ianis, el a făcut, victoria e a lui! Nici a lui Mihăilă, nici a lui Man, nici Mitriţă, e a lui. Nu că-l iubesc eu pe el, dar e adevărul. Nu ai ce să zici, a câştigat meciul. Să fii tată, ai băiatul în teren, revenit din accidentare. De la 25 de ani trebuie să fie mare.

Ce ştiu, calitate are, inteligenţă are, are ambele picioare. Vârsta de 25 de ani, e vârful unui fotbalist. 25-28 de ani. El acum e în vârf, acolo trebuie să ajungă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

România are 6 puncte după două meciuri disputate în Liga Naţiunilor şi ocupă primul loc în grupa ei. Au fost primele două meciuri ale naţionalei cu Mircea Lucescu pe bancă, în noul mandat de selecţioner al lui „Il Luce”. Lucescu a revenit pe banca României după 38 de ani.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:51

Victor Pițurcă, verdict dur despre viitorul lui Ianis Hagi la echipa națională: „Nu poate fi convocat!”

18:43

„Edi Iordănescu a reuşit şi fără el!” Victor Piţurcă, verdict după revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

18:38

Neluțu Varga taie în carne vie la CFR Cluj! Doi jucători, OUT de la echipa antrenată de Dan Petrescu

18:31

Veste uriaşă pentru Neymar! Ce se întâmplă cu starul brazilian, înainte de debutul lui Al Hilal în Liga Campionilor Asiei

18:05

Ce le-a transmis Mircea Lucescu „tricolorilor” în vestiar, după după victoria cu Lituania! Mesaj special pentru Mitriţă şi Alibec

17:22

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și