Închide meniul

Rareş Ilie, un nou gol pentru Lausanne! Românul a marcat în victoria din Cupa Elveţiei

Alex Masgras Publicat: 20 august 2023, 10:36

Reclamă
Rareş Ilie, un nou gol pentru Lausanne! Românul a marcat în victoria din Cupa Elveţiei

Rareş Ilie, un nou gol pentru Lausanne

Rareş Ilie, în tricoul lui Lausanne / Profimedia

Rareş Ilie, un nou gol pentru Lausanne! Românul a marcat în victoria din primul tur al Cupei Elveţiei de pe terenul celor de Vevey United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lausanne a obţinut calificarea în turul următor după ce s-a impus cu 3-0. Rareş Ilie a deschis scorul, în minutul 41.

Rareş Ilie, un nou gol pentru Lausanne! Românul a marcat în victoria din Cupa Elveţiei

Rareş Ilie a marcat al doilea gol pentru Lausanne. Tânărul de 20 de ani a înscris în victoria echipei sale din primul tur al Cupei Elveţiei, de pe terenul celor de la Vevey United, scor 3-0.

Rareş Ilie a deschis scorul în minutul 41 al partidei, celelalte două goluri au fost înscrise de Labeau şi Coyle, în minutele 46, respectiv 90.

Al doilea gol al celor de la Lausanne a fost înscris tot de un fost rapidist. Brighton Labeau, în vârstă de 27 de ani, a evoluat pentru formaţia giuleşteană în sezonul 2019/20, atunci când Rapid juca în Liga 2.

Reclamă

Rareş Ilie a marcat al doilea gol pentru formaţia din Elveţia. El a mai înscris la finalul lunii iulie, în meciul cu Grasshoppers, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Până la reuşita cu Grasshoppers, Rareş Ilie traversase o perioadă complicată. Înainte de prima reuşită pentru Lausanne, el mai marcase pe 23 aprilie 2022, într-un Rapid – Sepsi, scor 1-0.

Transferat în vara anului 2022 la Nice, pentru 5 milioane de euro, Rareş Ilie nu a reuşit să se impună la formaţia din Ligue 1 pentru care a jucat doar de 8 ori. În iarnă, francezii au decis să îl împrumute la Maccabi Tel Aviv, dar Ilie nu a reuşit să se impună nici în Israel, acolo unde a bifat 9 meciuri, fără să înscrie.

Reclamă 4 / 0/3

Rareş Ilie a semnat cu Laussane Sport

Rareş Ilie a semnat cu Laussane Sport. Anunţul oficial a fost făcut de elveţieni, pe contul de Instagram. Rapid a ratat astfel împrumutul mijocaşului ofensiv de 20 de ani, de la Nice.

„Lausanne-Sport are plăcerea să anunţe sosirea lui Rareş Ilie. Bine ai venit la Lausanne. Jucătorul vine împrumut de la Nice şi va purta numărul 19”, se arată pe contul celor de la Lausanne.

Ilie este al doilea jucător împrumutat de Nice pentru sezonul viitor, după ce fundaşul central ivorian Ange Ahoussou, 19 ani, a fost cedat la Sochaux (Ligue 2).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și