Închide meniul

Răspunsul lui Marcelo Bielsa după ce Luis Suarez l-a acuzat că a „distrus grupul” de la echipa naţională

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2024, 9:10

Reclamă
Răspunsul lui Marcelo Bielsa după ce Luis Suarez l-a acuzat că a „distrus grupul de la echipa naţională

Răspunsul lui Marcelo Bielsa după ce Luis Suarez l-a acuzat că a "distrus grupul" de la echipa naţională

Profimedia

Răspunsul lui Marcelo Bielsa după ce Luis Suarez l-a acuzat că a „distrus grupul” de la echipa naţională. Uruguay a pierdut partida cu Peru, scor 0-1, din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez a lansat un atac devastator la adresa lui Marcelo Bielsa şi l-a acuzat pe selecţioner că a divizat echipa din cauza metodelor de antrenament. Bielsa a devenit selecţionerul Uruguay-ului în mai 2023.

Răspunsul lui Marcelo Bielsa după ce Luis Suarez l-a acuzat că a „distrus grupul” de la echipa naţională

După înfrângerea cu Peru, Bielsa a admis că atacul lui Luis Suarez i-a afectat autoritatea în faţa echipei, dar a precizat că tot acest scandal nu este motivul pentru care Uruguay a pierdut meciul cu Peru. Araujo a marcat singurul gol al meciului în minutul 88.

„Dăruirea echipei a fost foarte generoasă, indiferent de modul în care am jucat. Cred că ceea ce s-a întâmplat în timpul săptămânii nu a determinat şi nu explică modul în care am jucat și nici nu cred că a avut un efect în rezultatul final. A fost o săptămână cu multă efervescență” a spus Bielsa în conferința de presă de după meci, conform marca.com.

Atacul lui Luis Suarez la Marcelo Bielsa

Îniantea partidei cu Peru, Luis Suarez a avut un discurs devastator la adresa selecţionerului şi a spus că argentinianul nu este iubit de toţi jucătorii. Mai mult, Suarez a criticat metodele de antrenament ale argentinianului.

Reclamă
Reclamă

„Îi voi ruga pe fani să nu se răzbune pe jucători atunci când lucrurile merg prost. Bielsa a divizat întregul grup din cauza modului în care antrenează. Jucătorii vor ajunge la o limită, vor exploda. Au fost chiar coechipieri care mi-au spus că joacă doar la Copa America şi nimic altceva”, a spunea Luis Suarez.

Luis Suarez s-a retras de la naţionala Uruguayului! Imagini emoţionate cu atacantul de 37 de ani

Luis Suarez s-a retras de la naţionala Uruguayului. Marele atacant, în prezent la Inter Miami, a disputat ultimul meci internaţional al carierei. Duelul dintre Uruguay şi Paraguay, încheiat la egalitate, scor 0-0, a fost ultimul meci la echipa naţională pentru atacantul care a evoluat în cariera sa la echipe precum Ajax, Liverpool, Barcelona sau Atletico Madrid.

Legendarul atacant uruguayan Luis Suarez a jucat o ultimă partidă internaţională la Montevideo, vineri, în remiza, scor 0-0 cu Paraguay, în preliminariile zonei sud-americane pentru Cupa Mondială FIFA 2026.

Reclamă

„El Pistolero” se retrage din tricoul albastru, după ce a marcat 69 de goluri în 143 de selecţii, suficient pentru a deveni, la 37 de ani, cel mai bun marcator din toate timpurile al Celeste.

„Mulţumesc pentru tot, Lucho”«Ai fost şi vei rămâne idolul meu etern»«Eşti unic şi incomparabil»: mesajele de adio au fost numeroase pe stadionul Centenario, unde se adunaseră peste 60.000 de spectatori, notează news.ro.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:04

EXCLUSIVAnunţ de ultimă oră despre viitorul lui Iordănescu: „Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat!” Oferta pentru fostul selecţioner

15:01

Lituania – Kosovo LIVE SCORE, ora 16:00. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo în Polonia – Portugalia. Meciurile zilei

14:35

Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu”

14:07

Christian Eriksen, aproape de o revenire de senzaţie. Danezul a anunţat deja că pleacă de la Manchester United

13:57

Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine”

12:59

Cum a fost convins David De Gea să semneze cu Fiorentina! Adrian Mutu face dezvăluiri despre clubul cu care a scris istorie

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și