Închide meniul

Răzvan Lucescu a calificat-o pe PAOK în sferturile Cupei Greciei. Performanța formației din Salonic

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 22:29

Reclamă
Răzvan Lucescu a calificat-o pe PAOK în sferturile Cupei Greciei. Performanța formației din Salonic

Răzvan Lucescu a calificat-o pe PAOK în sferturile Cupei Greciei

Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a calificat-o pe PAOK în sferturile Cupei Greciei. Echipa tehnicianului român s-a impus fără probleme, în deplasare, în partida cu Volos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a început excelent pentru formația antrenată de fiul lui Mircea Lucescu. În minutul 17, PAOK a trecut în avantaj, grație golului marcat de Konstantelias. A urmat apoi o primă repriză liniștită, iar scorul final avea să fie stabilit după pauză.

Răzvan Lucescu a calificat-o pe PAOK în sferturile Cupei Greciei

Echipa lui Răzvan Lucescu a stabilit scorul final în minutul 73 al duelului de pe arena Panthessaliko. La momentul respectiv, golul a fost marcat de Schwab, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-0.

Așa cum a fost menționat anterior, PAOK s-a calificat în sferturile cupei. Acolo, formația pregătită de Răzvan Lucescu se va duela cu cei de la Panserraikos. Meciul va avea loc pe data de 16 ianuarie, de la ora 17:00.

PAOK este marea favorită în cadrul meciului respectiv. La ultima întâlnire directă dintre PAOK și Panserraikos, formația din Salonic s-a impus cu scorul de 5-0. Duelul menționat anterior a avut loc pe data de 25 noiembrie a anului trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte de manșa tur a sferturilor din Cupă, pentru PAOK urmează meciul cu Giannina, din cadrul campionatului intern. Meciul va avea loc pe data de 14 ianuarie, de la ora 20:30.

Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Grecia, după Aris – PAOK 2-1

Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Grecia, după înfrângerea din ultima etapă suferită de PAOK. Aris a învins la limită formaţia antrenorului român, scor 2-1.

PAOK a încheiat astfel o serie de nu mai puţin de 11 meciuri consecutive fără eşec, în toate competiţiile.

Reclamă

PAOK a făcut deplasarea pe terenul celor de la Aris, pentru duelul din etapa a 17-a din campionatul Greciei. Gazdele au deschis scorul imediat după pauză, după ce Sulleymanov a punctat în minutul 46.

Aris a majorat scorul în minutul 59, după ce Kike Saverio a reuşit să marcheze. PAOK a luptat pentru egalare şi a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 75, după un gol marcat de Baba. Până la final însă, trupa lui Răzvan Lucescu nu a mai reuşit să marcheze şi golul egalizator, astfel că a plecat învinsă de pe terenul lui Aris.

Pentru PAOK a fost prima înfrângere, după 11 meciuri consecutive. Echipa lui Răzvan Lucescu nu mai pierduse de pe 30 octombrie, atunci când era învinsă în deplasare de rivala AEK.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 4 iul.

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48 4 iul.

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34 4 iul.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15 4 iul.

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05 4 iul.

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03 4 iul.

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și