Închide meniul

Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Grecia! PAOK, prima înfrângere după 11 meciuri

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2024, 21:27

Reclamă
Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Grecia! PAOK, prima înfrângere după 11 meciuri

Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Grecia

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci al lui PAOK/ Profimedia

Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Grecia, după înfrângerea din ultima etapă suferită de PAOK. Aris a învins la limită formaţia antrenorului român, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a încheiat astfel o serie de nu mai puţin de 11 meciuri consecutive fără eşec, în toate competiţiile.

Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Grecia, după Aris – PAOK 2-1

PAOK a făcut deplasarea pe terenul celor de la Aris, pentru duelul din etapa a 17-a din campionatul Greciei. Gazdele au deschis scorul imediat după pauză, după ce Sulleymanov a punctat în minutul 46.

Aris a majorat scorul în minutul 59, după ce Kike Saverio a reuşit să marcheze. PAOK a luptat pentru egalare şi a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 75, după un gol marcat de Baba. Până la final însă, trupa lui Răzvan Lucescu nu a mai reuşit să marcheze şi golul egalizator, astfel că a plecat învinsă de pe terenul lui Aris.

Pentru PAOK a fost prima înfrângere, după 11 meciuri consecutive. Echipa lui Răzvan Lucescu nu mai pierduse de pe 30 octombrie, atunci când era învinsă în deplasare de rivala AEK.

Reclamă

PAOK a pierdut şi primul loc în Grecia, după rezultatele din ultima etapă. Trupa lui Răzvan Lucescu se clasează în prezent pe locul secund, cu 38 de puncte, acumulate după 17 meciuri disputate. Lider este Panathinaikos, cu 40 de puncte.

În următoarea partidă, PAOK se va deplasa pe terenul celor de la Volos, pentru un meci din optimile Cupei Greciei.

Declarația de dragoste prin care Răzvan Lucescu i-a cucerit pe greci

Declarația de dragoste prin care Răzvan Lucescu i-a cucerit pe greci. Tehnicianul român a impresionat pe toată lumea pe banca celor de la PAOK, având în vedere performanțele realizate de echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul celor de la PAOK, care tocmai s-a înțeles cu patronul echipei pentru prelungirea contractului, a dezvăluit faptul că s-a aflat în tratative cu șefii clubului încă din vară, pentru a-și prelungi angajamentul. La momentul respectiv, acesta le-a transmis un mesaj prin care i-a impresionat pe oficialii liderului din Grecia.

„Nu ascund că am avut această discuție și în vară, iar eu eu am spus mereu că „sunt PAOK»… sunt al lui PAOK. Aici am făcut istorie și am trăit momente unice, fenomenale, dar și de mare decepție. Nu cred că s-a pus vreodată problema să ne gândim prea mult sau să negociem.

Am spus mereu că atunci când va fi cazul, nu va fi o discuție foarte lungă. Și așa s-a și întâmplat ieri… Am discutat cu patronul și mi-a spus că vrea să prelungim și atunci am spus să ne lăsăm reprezentanții să se ocupe de asta și amândoi să ne vedem ce avem de făcut. Pentru că suntem într-un moment interesant pentru echipă și pentru suporterii lui PAOK”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și