Închide meniul

Răzvan Lucescu a fost la un pas să ajungă în Italia: "Mi-ar fi plăcut să o antrenez!" Ce le-a spus italienilor despre tatăl său

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 16:50

Răzvan Lucescu a fost la un pas să ajungă în Italia: "Mi-ar fi plăcut să o antrenez!" Ce le-a spus italienilor despre tatăl său

DPA Images / Giannis Papanikos via Hepta

Răzvan Lucescu a fost la un pas să antreneze în Italia

  • Răzvan Lucescu a fost la un pas să antrenze în Italia
  • Dezvăluirea făcută de Lucescu Junior

Răzvan Lucescu a dezminţit zvonurile că ar putea deveni antrenroul Parmei, însă a recunoscut că în 2017 a fost tentat să preia o altă echipă din Italia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-aş fi dorit să o antrenez pe Crotone. Dar în Italia există astăzi un singur antrenor străin, Fonseca. Nu este uşor pentru antrenorii străini, în general, să meargă la alte ligi. Dar Italia este un vis. Fotbalul italian este printre primele patru din lume, este foarte organizat. Sunt antrenori foarte pregătiţi, în Italia te compari cu cei mai buni”, a spus Răzvan Lucescu pentru TuttoMercatoWeb.

Răzvan Lucescu le-a vorbit italienilor şi despre tatăl său. 

Reclamă

"Am luat mult din filozofia lui, am crescut lângă el şi l-am văzut pregătindu-se. Mi-a transmis marea sa pasiune pentru fotbal. Îmi place să domin jocurile, să joc mingea. Există antrenori precum Conte care au succes oriunde merg şi transmit un mare entuziasm, apoi Sarri care este foarte organizat sau De Zerbi care are o filozofie diferită. Dar fără a uita de Allegri şi de mulţi alţii. Fotbalul italian produce mari antrenori", a mai spus Răzvan Lucescu. 

Răzvan Lucescu a dezminţit negocierile cu Parma

 Au existat zvonuri că este dorit de Sampdoria şi Parma, dar antrenorul român neagă că ar fi vorba de aşa ceva.

Reclamă

"Nu a existat niciun contact cu cineva de la Parma, cred că acest zvon a apărut în presa din Grecia. E adevărat, am fost la Milano săptămâna trecută, dar doar pentru a mă întâlni cu un prieten.

Probabil s-a zvonit de Parma pentru că sunt doi români în echipă. Singurul lucru pe care îl pot spune este că, pentru un tehnician, să antrenezi în Italia este un vis. Este cea mai importantă țară în ceea ce privește pregătirea antrenorilor", a reacţionat Răzvan Lucescu pentru Parma Live.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles "Il Luce"
Fotbal extern • 14 apr., 22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 14 apr., 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!