Închide meniul

Răzvan Lucescu, din nou lider în Grecia! PAOK, victorie cu 4-0 în ultima etapă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2024, 23:46

Răzvan Lucescu, din nou lider în Grecia! PAOK, victorie cu 4-0 în ultima etapă

Răzvan Lucescu, reacţie clară după ce PAOK a obţinut o victorie uriaşă în lupta la titlu

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Răzvan Lucescu a devenit din nou lider în campionatul din Grecia, după ce PAOK a obţinut o victorie categorică. Trupa antrenorului român a învins-o pe penultima clasată, PAS Giannina, cu scorul de 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a acumulat 41 de puncte, la egalitate cu Panathinaikos, după 18 runde disputate. Trupa lui Răzvan Lucescu are un golaveraj mai bun decât rivala de pe locul secund, astfel că a revenit pe primul loc.

Răzvan Lucescu, din nou lider în Grecia cu PAOK

PAOK a primit vizita celor de la PAS Giannina, în etapa a 18-a din prima ligă din Grecia. Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu avea nevoie de victorie, pentru a rămâne în cursa pentru primul loc, după ce în etapa precedentă a fost învinsă de Aris.

În duelul cu Giannina, PAOK a deschis scorul prin Baba, cel care a punctat în minutul 29. După pauză, au mai înscris şi Meite şi Tzimas, în minutele 49, respectiv 53.

Scorul final a fost stabilit în minutul 66, după ce Rienstra a „reuşit” un autogol.

Reclamă

Răzvan Lucescu a profitat de pasul greşit făcut de Panathinaikos, care a remizat cu AEK, pentru a reveni pe primul loc în Grecia. În etapa următoare, PAOK va face deplasarea pe terenul celor de la Volos, pentru duelul din etapa a 19-a.  Echipa pregătită de antrenorul român a învins-o în urmă cu patru zile pe Volos, pentru a obţine biletele pentru sferturile Cupei Greciei.

Răzvan Lucescu a calificat-o pe PAOK în sferturile Cupei Greciei

Răzvan Lucescu a calificat-o pe PAOK în sferturile Cupei Greciei. Echipa tehnicianului român s-a impus fără probleme, în deplasare, în partida cu Volos.

Meciul a început excelent pentru formația antrenată de fiul lui Mircea Lucescu. În minutul 17, PAOK a trecut în avantaj, grație golului marcat de Konstantelias. A urmat apoi o primă repriză liniștită, iar scorul final avea să fie stabilit după pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Răzvan Lucescu a stabilit scorul final în minutul 73 al duelului de pe arena Panthessaliko. La momentul respectiv, golul a fost marcat de Schwab, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-0.

Așa cum a fost menționat anterior, PAOK s-a calificat în sferturile cupei. Acolo, formația pregătită de Răzvan Lucescu se va duela cu cei de la Panserraikos. Meciul va avea loc pe data de 16 ianuarie, de la ora 17:00.

PAOK este marea favorită în cadrul meciului respectiv. La ultima întâlnire directă dintre PAOK și Panserraikos, formația din Salonic s-a impus cu scorul de 5-0. Duelul menționat anterior a avut loc pe data de 25 noiembrie a anului trecut.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și