Închide meniul

Răzvan Lucescu, dorit în Serie A! Echipa care a pus ochii pe antrenorul român! Anunțul presei din Italia

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 10:35

Reclamă
Răzvan Lucescu, dorit în Serie A! Echipa care a pus ochii pe antrenorul român! Anunțul presei din Italia

Răzvan Lucescu, dorit în Serie A

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Răzvan Lucescu este dorit de către o echipă din Serie A. Antrenorul român este la mare căutare, după titlul câștigat cu PAOK, iar presa din Italia a anunțat că oficialii lui Cagliari insistă pentru a obține semnătura românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu mai este dorit și de către Beșiktaș. Recent, presa turcă a anunțat că oficialii echipei din Istanbul au venit în România pentru a negocia cu fiul lui Mircea Lucescu.

Răzvan Lucescu, dorit în Serie A

Corriere dello Sport anunță faptul că Răzvan Lucescu este dorit pe banca lui Cagliari. Antrenorul român i-ar putea lua locul lui Claudio Ranieri, tehnicianul italian care s-a retras la finalul sezonului recent încheiat.

Italienii notează faptul că Răzvan Lucescu ar fi antrenorul ideal pentru Cagliari, și ar fi de asemenea și pe placul fanilor echipei din Serie A.

„În ceea ce privește succesorul lui Ranieri, indicii concrete duc la Răzvan, fiul lui Mircea, care tocmai a câștigat titlul cu PAOK.

Reclamă
Reclamă 4

Banca lui Cagliari ar putea fi încredințată românului. E fiul faimosului antrenor Mircea, cunoscut nu numai în România, ci și în Italia. Mai presus de toate, Răzvan este un profil de antrenor care ar da un nou și intrigant calibru echipei.

Pentru a gestiona epoca post-Ranieri, Cagliari trebuie să găsească nu numai un antrenor priceput din punct de vedere tehnico-tactic, ci și unul dotat cu acea carismă aparte, care să se conecteze imediat cu nucleul puternic al galeriei lui Cagliari”, au notat italienii de la Corriere dello Sport, în ediția tipărită a ziarului de vineri, citați de sport.ro.

Răzvan Lucescu și-a prelungit contractul cu PAOK recent, noua înțelegere a tehnicianului român urmând să expire în 2027. În cazul în care o echipă va dori să obțină semnătura românului, va trebui să-i plătească și clauza acestuia de reziliere a contractului cu grecii, care este în valoare de două milioane de euro.

Reclamă

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş!

Răzvan Lucescu a răspuns la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş. Echipa turcă l-a trecut pe lista scurtă pe câştigătorul titlului în Grecia. Şi croatul Slaven Bilic se mai afla pe lista echipei din Turcia.

Răzvan Lucescu a evitat să vorbească despre acest subiect. Presa din Turcia a scris că fiul lui Mircea Lucescu ar fi refuzat-o pe echipa cu care tatăl său a luat titlul.

Nu îmi place să vorbesc. Sunt la PAOK, punct!”, a spus Răzvan Lucescu la digisport.ro.

Jurnalistul turc Umut Eken, de la Fanatik.com, a transmis pe contul său de X (fostul Twitter) că Beşiktaş i-a făcut o propunere lui Răzvan Lucescu, dar că antrenorul român ar fi refuzat-o.

De altfel, Răzvan Lucescu a dat o altă declaraţie din care se înţelege că îşi doreşte să rămână la campioana Greciei. ”Vreau să merg cu PAOK în Liga Campionilor”, a mai declarat Răzvan Lucescu, pentru sursa citată.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și