Închide meniul

Răzvan Lucescu s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei cu PAOK! Românul, confruntare „de foc” cu Fatih Terim pentru finală

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 9:37

Răzvan Lucescu s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei cu PAOK! Românul, confruntare „de foc cu Fatih Terim pentru finală

Răzvan Lucescu s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei cu PAOK! Românul, confruntare "de foc" cu Fatih Terim pentru finală

Răzvan Lucescu şi Fatih Terim / Profimedia

Răzvan Lucescu s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei cu PAOK! După 4-0 în meciul din partida tur, echipa antrenorului român a câştigat fără emoţii şi duelul de pe teren propriu cu Panserraikos, scor 5-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a avut 2-0 la pauză, prin Tzimas şi Zivkovic, PAOK a reuşit să se dsitanţeze pe final. Ricardo (82′), Thomas (85′) şi Konstantelias (90+1′) au stabilit scorul final.

Răzvan Lucescu s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei cu PAOK!

Dublu câştigător al Cupei Greciei cu PAOK, în 2018 şi 2019, antrenorul român revine cu formaţia din Salonic în semifinalele competiţiei. Pentru un loc în marea finală, PAOK Salonic va trebui să treacă în dublă manşă de Panathinaikos, echipa antrenată de Fatih Terim. Cele două meciuri vor avea loc pe 6 şi 27 februarie.

PAOK şi Panathinaikos se luptă şi pentru titlul din Grecia, iar echipa lui Răzvan Lucescu este lider după 20 de etape. Cele două formaţii s-au întâlnit chiar etapa trecută, atunci când PAOK s- a impus cu 2-1.

Reclamă

Formaţia din Salonic este pe primul loc, cu 47 de puncte, în timp ce Panathinaikos este pe locul 3, cu 44 de puncte. Pe locul al doilea se află AEK, cu 45 de puncte.

Fatih Terim nu s-a mai abţinut şi l-a înjurat pe Răzvan Lucescu

Fatih Terim nu s-a mai abţinut şi l-a înjurat pe Răzvan Lucescu în timpul derby-ului PAOK – Panathinaikos, scor 2-1, din etapa a 20-a a campionatului Greciei. A fost scandal după primul gol marcat de Kiril Despodov.

În minutul 43, atacantul bulgar al gazdelor a deschis scorul şi a „inflamat” spiritele. Cei de pe banca lui Panathinaikos au protestat vehement şi au intrat în conflict cu Răzvan Lucescu şi cu staff-ul lui.

Reclamă 4 / 0/3

Printre cei mai vehemenţi a fost chiar Fatih Terim. „Împăratul” a fost oprit cu greu şi a fost surprins de camerele TV în timp ce îl înjura pe Răzvan Lucescu.

”Nenorocitul dracului”, ar fi spus Terim în faţa antrenorului român. Nedumerit, Lucescu nu i-a răspuns rivalului său.

Panathinaikos a restabilit egalitatea după pauză, dintr-un penalty transformat în gol de Bakasetas. Totuşi, Despodov a reuşit „dubla” cinci minute mai târziu şi a readus-o pe PAOK pe primul loc în Grecia.

„Nu am meritat să câştigăm. Din păcate, nu am jucat bine. Am fost putut obţine un rezultat de egalitate în cele din urmă, dar jocul nostru a fost slab. Nu mi-au plăcut destule lucruri azi„, a declarat Fatih Terim la finalul meciului, potrivit sport24.gr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și