Închide meniul

Răzvan Marin a revenit la antrenamente. Ajax s-a reunit, chiar dacă sezonul a fost amânat!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2020, 18:37

Răzvan Marin a revenit la antrenamente. Ajax s-a reunit, chiar dacă sezonul a fost amânat!

Captură Twitter

Răzvan Marin se antrenează în timpul pandemiei de coronavirus

Sub comanda lui Erik ten Hag a fost și mijlocașul român. Răzvan Marin a ratat șansa de a deveni campion în Eredivisie. Ocupa primul loc alături de lăncieri, dar Federația a decis ca titlul să nu fie acordat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin se antrenează în timpul pandemiei de Covid-19

Nouă etape mai erau de disputat în campionatul Olandei, dar autoritățile au decis să nu-și asume niciun risc. Până la toamnă, meciurile de fotbal sunt interzise. Asta nu a făcut-o pe semifinalista ultimei edițiii din Champions League să-și amâne reunirea.

La baza de antrenament și-au făcut apariția mai mulți jucători, care s-au pregătit în grupuri mici. Printre aceștia și Răzvan Marin, care și-a surprins coechipierii cu noua culoare a părului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy to be back on the pitch ❤️
A post shared by Marin Razvan (@marin__razvan) on

"Am considerat că este momentul ideal să revenim la antrenamente și am împărțit jucătorii în funcție de pozițiile lor din teren. Așa vom face de acum înainte și ne vom asigura că fotbaliștii au programul încărcat și acasă. Chiar dacă trebuie să ne luăm măsuri de siguranță, este necesar să ne antrenăm. După cum se vede, toată lumea este încântată. Sperăm că vom putea juca fotbal în septembrie", a reacționat Erik ten Hag. 
 

Reclamă

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și