Închide meniul

Răzvan Marin, implicat într-o afacere uriașă! Cagliari, AS Roma și Ajax pregătesc lovitura verii. Totul depinde de Jose Mourinho

Alexandru Ivan Publicat: 26 mai 2021, 17:54

Răzvan Marin, implicat într-o afacere uriașă! Cagliari, AS Roma și Ajax pregătesc lovitura verii. Totul depinde de Jose Mourinho

Profimedia

Răzvan Marin, implicat într-o afacere uriașă

  • Răzvan Marin a fost titular incontestabil la Cagliari
  • Afacerea uriașă în care este implicat mijlocașul român

Ca să-l transfere definitiv de la Ajax, Cagliari trebuie să plătească 10 milioane de euro pentru Răzvan Marin. Cagliarinews24 anunță însă că mutarea ar putea condiționată de un alt transfer important, Nahitan Nandez la AS Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, implicat într-o afacere uriașă

Cagliarii îi cere 30 de milioane de euro lui Jose Mourinho pentru serviciile lui Nandez. Presa din Italia a anunțat deja că Cagliari își dorește să-l transfere definitiv pe Răzvan Marin, însă afacerea ar putea depinde de trecerea lui Nandez la Roma.

Dacă Roma achită cele 30 de milioane pentru Nandez, clauza sa de reziliere, Cagliari va dispune, evident, de toate fondurile ca să-l transfere definitiv pe Răzvan Marin.

Reclamă

Cotat pe site-urile de specialitate la 12 milioane de euro, mijlocaşul a bifat 39 de apariţii pentru Cagliari, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Răzvan Marin, dorit de Lyon

Răzvan Marin a fost dorit de un gigant din Ligue 1. Este vorba despre Olympique Lyon, club care a câştigat 7 titluri de campioană în Franţa. Anunţul a fost făcut de impresarul Pietro Chiodi, prin intermediul reţelelor de socializare.

Reclamă

PC Soccer Management, firma de impresariat a fostului colaborator al fraţilor Becali, a fost întrebată: „Care a fost clubul cu cea mai mare reputație care s-a interesat de un jucător român în sezonul curent?”

Răspunsul a venit la scurt timp: „Olympique Lyonnais despre Răzvan Marin”

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa