Închide meniul

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a ajuns la 900 de goluri marcate în carieră! Ce a spus despre retragere

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 10:54

Reclamă
Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a ajuns la 900 de goluri marcate în carieră! Ce a spus despre retragere

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a ajuns la 900 de goluri marcate în carieră

Cristiano Ronaldo/ Profimedia

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a ajuns la 900 de goluri marcate în carieră, nu a întârziat să apară. Starul lusitan a spus că deja a realizat performanţa supremă cu naţionala Portugaliei prin câştigarea Campionatului European din 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a atins o bornă impresionantă, în meciul cu Croația, din Liga Națiunilor. CR7 este jucătorul cu cele mai multe goluri marcate, din istorie.

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a ajuns la 900 de goluri marcate în carieră

Pentru Portugalia, câştigarea unui Campionat European este echivalentul unei Cupe Mondiale”, explică el. „Am câştigat deja două trofee pentru Portugalia (Euro 2016 şi Liga Naţiunilor 2019), tot ce vine după aceea este spectaculos. Vreau să mă bucur de fotbal în fiecare moment”, a mai spus el, citat de news.ro.

Fostul atacant de la Manchester United şi Real Madrid exclude deocamdată ideea retragerii internaţionale. „Când va veni momentul, voi merge mai departe”, a declarat el săptămâna aceasta. „Nu va fi o decizie dificilă. Dacă voi simţi că nu mai contribui cu nimic, voi fi primul care va pleca”.

El a explicat că „nu s-a gândit niciodată să părăsească echipa naţională” după ultimul Euro, încheiat cu o înfrângere în sferturile de finală în faţa Franţei la penaltiuri (0-0, 5-3).

Reclamă
Reclamă

În urmă cu opt ani, Cristiano Ronaldo câştiga cel mai important trofeu al carierei sale internaţionale învingându-i pe Les Bleus în finala Euro 2016 (1-0, după prelungiri).

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă, la 39 de ani. Starul lusitan a ajuns la nu mai puţin de 900 de goluri marcate în întreaga sa carieră.

Portugalia a deschis scorul încă din minutul şapte al partidei cu Croaţia. Diogo Dalot a reuşit să marcheze, din pasa lui Bruno Fernandes.

Reclamă

Ulterior, în minutul 34, Cristiano Ronaldo şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj. Starul lusitan a punctat cu o reluare din faţa porţii, din centrarea lui Nuno Mendes.

Aceasta a fost cea de-a 900-a reuşită din cariera lui Cristiano Ronaldo, în toate competiţiile, atât pentru echipele de club, cât şi pentru echipa naţională.

Imediat după ce a marcat în poarta Croaţiei, Cristiano Ronaldo a fost vizibil emoţionat, fiind conştient de borna uluitoare tocmai atinsă. Starul lusitan s-a prăbuşit pe teren şi a început să plângă, fiind aplaudat la scenă deschisă de fanii prezenţi pe stadionul Da Luz.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Tricolorii lăsaţi de Mircea Lucescu în afara lotului pentru meciul Kosovo – România!

11:37

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Competiţia e în AntenaPLAY

11:26

Mirel Rădoi, la un pas de revenirea în Liga 1! Fostul selecționer, negocieri avansate pentru preluarea unei echipe

11:19

Mihai Rotaru şi-a găsit atacant! Jucătorul de naţională care semnează cu Universitatea Craiova

11:04

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid

11:00

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică 6 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa”
Citește și