Închide meniul

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai selecționat fotbalist din istorie: „Sunt mândru, a fost o plăcere!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 16:29

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai selecționat fotbalist din istorie: Sunt mândru, a fost o plăcere!”

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai selecționat fotbalist din istorie

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai selecționat fotbalist din istorie. Superstarul portughez s-a declarat mândru să stabilească un nou record și să poată ajuta în continuare naționala țării sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a înscris două goluri în Portugalia – Liechtenstein, scor 4-0 și a devenit totodată cel mai selecționat fotbalist din istoria unei echipe naționale, cu 197 selecții până acum.

Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai selecționat fotbalist din istorie

„Sunt mândru că sunt cel mai selecţionat jucător. A fost o plăcere să joc din nou pentru echipa naţională, să înscriu pe un stadion care îmi este atât de drag”, a scris fotbalistul lusitan în postarea sa, care a adunat peste 10 milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Următorul meci al Portugaliei va fi pe 26 martie, împotriva naționalei din Luxemburg.

Cristiano Ronaldo, seară magică la naţionala Portugaliei! Cifrele de necrezut pe care le-a atins, la 38 de ani, în startul preliminariilor EURO 2024

Cristiano Ronaldo a avut o seară magică la naţionala Portugaliei! Atacantul portughez a devenit primul jucător care marchează 100 de goluri, la echipa națională, în meciuri oficiale, după cele două reușite din meciul cu Liechtenstein.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a marcat din penalty și lovitură liberă, în partida Portugalia – Liechtenstein, din prima etapă a preliminariilor EURO 2024.

Cristiano Ronaldo a dovedit încă o dată că este o „mașinărie de goluri”. Acesta a trimis de două ori mingea în plasă, în partida Portugalia – Liechtenstein, devenind, astfel, primul jucător care marchează 100 de goluri, la echipa națională, în meciuri oficiale.

Uluitor este și faptul că „CR7” a marcat în fiecare an, pentru naționala Portugaliei, din 2004 până în prezent. Prima selecție, pentru Ronaldo, la reprezentativa de seniori a Portugaliei, a avut loc în 2003.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, prin titularizarea din meciul cu Liechtenstein, Cristiano Ronaldo a devenit jucătorul cu cele mai multe partide pentru o echipă națională, 197.

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, după reușita din meciul cu Italia

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, după reușita din meciul cu Italia.

În minutul 44 al partidei Italia – Anglia, din prima etapă a preliminariilor EURO 2024, Harry Kane a marcat, din penalty, ducând scorul la 2-0 pentru englezi. În urma acestui gol, Kane a ajuns la 54 de reușite în tricoul „leilor”, devenind cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, devansându-l pe Wayne Rooney, care a marcat de 53 de ori.

În tricoul Angliei, Harry Kane deține următoarele recorduri:

  • goluri marcate (54)
  • goluri marcate din postura de căpitan (46)
  • goluri marcate din penalty (18)
  • goluri marcate într-un singur an (16 în 2021)
  • goluri marcate în turnee majore (12)

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și