Închide meniul

Cristiano Ronaldo, performanţă magnifică! A devenit jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria fotbalului, în Portugalia – Liechtenstein: „Regele recordurilor!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2023, 22:37

Cristiano Ronaldo, performanţă magnifică! A devenit jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria fotbalului, în Portugalia – Liechtenstein: „Regele recordurilor!

Cristiano Ronaldo, performanţă magnifică! A devenit jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria fotbalului, în Portugalia - Liechtenstein

Cristiano Ronaldo, în Portugalia - Liechtenstein / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a reuşit o performanţă magnifică. A devenit jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria fotbalului. Atacantul în vârstă de 38 de ani a atins o bornă incredibilă în Portugalia – Liechtenstein, meci din grupa J a preliminariilor pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit joi seara liderul mondial al selecţiilor în echipa naţională. Lusitanul a ajuns la 197 de meciuri disputate pentru echipa naţională a Portugaliei.

Cristiano Ronaldo, performanţă magnifică! Jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo a fost titularizat de selecţionerul Roberto Martinez în meciul de joi seara, dintre Portugalia şi Liechtenstein, iar atacantul lui Al-Nassr l-a depăşit pe kuweitianul Bader Al-Mutawa, cel cu care se afla la egalitate pe prima poziţie a clasamentului celor mai selecţionaţi jucători din lume. Cristiano are 197 de selecţii şi poate fi primul jucător din lume care va atinge barieră celor 200 de selecţii.

Doamnelor şi domnilor, regele recordurilor. Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe apariţii la echipa naţională din istorie!„, a scris Federaţia Portugheză de Fotbal pe contul de Twitter.

Reclamă

Cristiano Ronaldo deţine şi recordul mondial al golurilor marcate pentru o echipă naţională, cu 118 reuşite.

Cristiano a debutat în echipa naţională a Portugaliei la 20 august 2003, în meciul Portugalia – Kazahstan 1-0.

Ce mesaj a transmis Cristiano Ronaldo, după ce a revenit la naţionala Portugaliei

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj, pe conturile oficiale de socializare, după ce a revenit la naţionala Portugaliei. Starul de la Al-Nassr s-a arătat extrem de fericit de faptul că poate îmbrăca din nou tricoul echipei sale naţionale.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a fost convocat de noul selecţioner, Roberto Martinez, la echipa naţională. Odată ajuns în cantonamentul lusitanilor, starul de la Al-Nassr a transmis un mesaj pe conturile de socializare. Acesta s-a declarat extrem de fericit că a poate reprezenta din nou Portugalia.

Foarte fericit să mă întorc la echipa națională și să fiu capabil să reprezint din nou Portugalia”, se arată în mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe contul oficial de Twitter.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo a fost însoţit de o serie de fotografii, de la antrenamentele naţionalei Portugaliei. CR7 este surprins alături de coechipierii săi din naţională, fiind extrem de zâmbitor.

Cristiano Ronaldo este în formă, înainte de primele meciuri ale Portugaliei, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de 37 de ani a marcat în ultimul meci disputat de Al-Nassr. Lusitanul a înscris printr-o execuţie de vis, din lovitură liberă, de la mai bine de 30 de metri distanţă de poarta adversă.

De altfel, de când s-a transferat la Al-Nassr, de la începutul anului, Cristiano Ronaldo a marcat nouă goluri pentru trupa saudită, în cele 10 meciuri bifate, în toate competiţile.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a scris istorie la naţionala Portugaliei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și